Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Горанов за Божков: Нямам никакви притеснения, поредният богат българин, който се укрива

Политика

Горанов за Божков: Нямам никакви притеснения, поредният богат българин, който се укрива

Горанов за Божков: Нямам никакви притеснения, поредният богат българин, който се укрива - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на финансите Владислав Горанов заяви, че няма никакви опасения от Васил Божков. Тази сутрин в пространно интервю пред БТВ забегналият в Дубай бизнесмен обяви, че се е срещал с финансовия министър и готви сигнал срещу него.

„Всичките ми разговори с него са били свързани с дейността му като един от големите собственици на хазартен бизнес. Не нося вина, че негови служители и членове на Комисията по хазарта са прилагали грешно Закона за хазарта. Ако твърди, че е получил консултация от мен да не плаща данъци, нека да го докаже. Тогава мога да понеса отговорност“, заяви Горанов пред журналисти в Народното събрания.

Министърът е категоричен, че не разбира аргументите на Божков да иска неговата оставка. Той обвини укриващия се в Дубай беглец от правосъдието, че използва медии, за да защитава тезите си.

„Препоръчвам на всеки бизнесмен, който има неуредени сметки с държавата, да го направи и по този начин няма да изпада в неприятната ситуация да бъде преследван от наказателните власти. Васил Божков е поредният богат българин, който се укрива от правосъдието“, заяви Горанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Karabas Barabas Божков какво иска да каже с това, че Горанов се е срещал с него! Това престъпно ли е? Това закононарушение ли е? Това морално укоримо ли е? И ако отговорите са „да“, значи ли това, че Божков се признава за виновен и Горанов е извършил престъпление или нарушение, срещайки се с него? Или, ако допуснем, че Горанов е престъпник или нарушител, защо невинния и морално чист Божков се е съгласил на среща с него? Май гузен негонен бяга!
08.05.2020 15:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети