Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нинова бие шута на Радев от Дондуков 2, вдига Йотова за президент есента?

Мрежата

Нинова бие шута на Радев от Дондуков 2, вдига Йотова за президент есента?

Снимка:

Изглежда репликата „Още малко ви остава“ ще се върне безмилостно като бумеранг към автора си Румен Радев. Според отлично информирани източници от „Позитано“ 20 раздорът по оста Радев – Нинова е стигнал връхната си точка. Вследствие на това Корнелия Нинова е решила да прибегне до крайни мерки, твърди сайтът „Вестоносец“.

Соцлидерката твърдо е решила да не подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат на изборите есента. Запознати твърдят, че ябълката на раздора между двамата се оказал премиерският пост при евентуална победа на вота. Нито единият, нито другият искал да го играе втора цигулка и така до компромис не се стигнало. Въпреки това двамата си дали време за размисъл, което явно юристката от Мизия няма да спази.

Още по-изненадващи са информациите за новия кандидат за „Дондуков” 2 на Столетницата. Близки до Нинова издадоха, че лидерката гласи за президент не кого да е, а вицето на Радев – Илияна Йотова. Двете близки приятелки споделяли голяма ненавист към президента, като не изпускали удобен момент да му подкопаят и без това сринатия авторитет – едната на „Позитано“ 20, другата на „Дондуков“ 2. Не случайно още при номинирането на Радев за кандидат-президент, дългогодишната партийка Йотова изсъска в лицето на му показателната реплика „И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено!”

За ужас на Радев обаче, омертата е нагласена така, че официалното издигане на Йотова ще се случи в последния възможен момент, а дотогава упорито ще се повтаря, че за БСП друг кандидат няма – освен Румен Радев. По всичко личи, че държавният глава изживява последните си моменти като разединител на нацията. Дори и той си е дал ясна сметка, че без така ценните 1 милион гласа на червените пенсионери, които са луди по бившата приватизаторка – няма да го откара дори до балотаж.  


Коментари (9)

Мина Сега има да ни пускат примамки, за да проверят нагласите....Малко не мога да си представя как Йотова набива крак и приема парада на Гергьвден, например. На Радев това му е единственото предимство - добър е в строевата , марширува стегнато и гледа лошо.
10.01.2021 13:26 / Отговор
Анастас #

Да - ама направи хубав Минует на Кирил ...
Мутрата на КГБ изпълняващ длъжността
патриарх на "набожните" руснаци.

(аргумемтиращо)
10.01.2021 14:40
Нинова или Радев няма никакво значение. Всичките са путинки. И Бойкикиев и Учиндолския.
10.01.2021 13:39 / Отговор
Бай Гроздан Аз съм съгласен Наляна ИдиЙотова да стане президент, ама ако успее да направи коремното за предизборна агитация, щото иначе за лапането на джолани ще бие Рундьо Рундев като шкембе в дувар! Ма ногу ми е легнала на сърцето – като свинкя на шосето! И к‘ва е кръшна – като каца!
10.01.2021 18:55
кесо Румба, не се коси ами иди при "банкянската мутра" и му кажи, че ти е длъжник. Щот половин година ти му лъскал имиджа като изпрати на улиците най-изпадналите червени олигофрени и дегенерати в държавата за да покажат на българските избиратели, че от Борисов по-убаво нема. Бъди сигурин, че Борисов шъ се върже на номера и шъ та издигне за президент. Ха наслука и да почерпиш за втория мандат.
10.01.2021 13:52 / Отговор
Анастас #

Румбата вече проведе консултации с Ваште.
Вчера на Дондуков 2 бяха и Гнома и Бойкикев.
Пак ще Ви кажат да гласувате за Радев, както първия път.
"Много вода изтече вече си с неуспорим аргумент за всеки ДСБ-арин"
Така гласувахте и за Мая Костинбродска.

Иначе тези сказки за комбината
Радев-Борисов и Радев-Доган си ги говорете горе в Дръгалефци.

(контриращо)
10.01.2021 14:46
до Атанас не бъди толкова пренавит, схващай хумор и сарказъм. Така не правиш добра реклама за каузата си.
10.01.2021 20:44
Иво НА ТИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЯРВА.
ВСИЧКИ СА ГЛАДНИ ЗА ВЛАСТ. НИНОВА ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИ И
ЗА ПРОСТАКЕСА ДЕЕСА.
10.01.2021 14:21 / Отговор
Много ми е трудно да взема страна по повод раздора и за да ни е мирна главата предпочитам никой от тях да не получава мандати.
10.01.2021 16:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още