Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Проф. Ивайло Дичев: Радвам се, че не можах да гледам интервюто на Бенатова

Мрежата

Проф. Ивайло Дичев: Радвам се, че не можах да гледам интервюто на Бенатова

Снимка:

От Фейсбук профила на проф. Ивайло Дичев

Радвам се, че не можах да гледам това интервю, няма и да го гледам.

Струва ми се евтино в сериозна ситуация като тази интересът на публиката да се измества от фактите към психологията на проф. Мутафчийски.

Щабът се справи дотук и колкото можа със задачата, за което поздравления. Междувременно самият Мутафчийски беше изложен на невероятен медиен натиск, за който не беше професионално подготвен, а вероятно е горделив човек със заслужено самочувствие.

Нито е журналист, нито е политик, нито говореща ТВ-глава - лесно е да го изкараш от равновесие. Дали щяхме да сме по-доволни, ако през тези два месеца ни беше информирал професионален ПР-чик? Аз - не.  


Коментари (6)

Проф. Деримечков Мда-а-а-а, щом и проф. Ивайло Дичев, който често пише, всъщност много възпитано и деликатно оцени Бенатова като безинтересен журналист, чийто материали не си заслужават нито времето, нито усилието (да, именно усилие) да се гледат, то няма какво повече да се каже – който плаща на Бенатова, за да „твори“ такива интервюта, хвърля парите си през прозореца! Защото няма ефект или ако има, то той е точно обратният на искания от поръчващия!
16.05.2020 18:30 / Отговор
Корни Бенатова е долен БОКЛУК!
Просто е една дамска буба!
16.05.2020 18:39 / Отговор
Младенска Само мъж,неуверен във мъжествеността си,се държи арогантно и унизително с жените...Симон дьо Бовоар
16.05.2020 21:05 / Отговор
Образцова контора Бе-на-това жена ли му викате?
Бе-на-това журналист ли му викате?
Да ви имам слави-три-фон-овските чалгаджийски простовати просташки разбирания и за жени и за "журналисти". Дълбоко заспал провинциал.
16.05.2020 22:12
Единска Благодарим,но генерала не беше убедителен.Това може даржавата това прави,но да беше ясно казал ,че за Ганьо Балкански трябва здрава сопа и да му се бръкне дълбоко в джоба,че да разбере.Иначе няма здравна култура и все да хитрее. Здравната ни система се разкъсва от липса на пари и правила и работата на Бенатова еда помогне за изглаждането на пробойните и да отговори на засегнатите.Така че генерала трябваше да уважи нейната позиция на недоволните,а не да реагира като ощипана мома
16.05.2020 22:10 / Отговор
кесо Абе трябва да все пак да признаем, че Бенатова е най-добрият бакшиш сред репортерите и най-добрия репортер сред бакшишите. Току виж създала някое Бакшиш-тв за актуални бакшиш новини.
17.05.2020 10:16 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още