Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Симов защитава Христо Иванов: Докъде ме докараха...

Мрежата

Симов защитава Христо Иванов: Докъде ме докараха...

Снимка:

От Фейсбук профила на депутата от БСП Александър Симов

Докъде ме докараха, мама му стара, точно аз да се явявам защитник на Христо Иванов, но просто съм длъжен да кажа няколко думи. Гледах сутринта интервюто му пред бТВ и още съм в лек ступор. Интервюто се въртеше основно около разтерзаната душа и мисли на госпожа Виолета Сечкова и дали тя наистина е Мата Хари.

Тема, която общо-взето вълнува само интимните приятели на Бойко Борисов и придворната му клика. Фактът, че дамата е обидена, разтърсена и възмутена е достоен за обсъждане за около 5 секунди преди да минем на истински важната тема - как да гарантираме честността на изборите и възможно ли е гражданските усилия да пречупят мрачната машина на ГЕРБ.

Вместо това видяхме как се опитват да превърнат Иванов в обвиняем по казуса „Сечкова“ - ама сигурен ли е, че тя е Мата Хари, има ли доказателства, съжалява ли, че го е написал. За какво точно да съжалява? Заради това, че е казал нещо, което се носи като слух от самото начало на драмите? И пак да повторя - темата вълнува само интимните приятели на Бойко Борисов. И ние като общество сме заложници на тази паяжина и трябва да приемаме техните страсти като наши и техните емоции като свои. Кошмар.

Хайде вече да се маха Борисов! Искам да имаме общество в което да споря с Христо Иванов, а не да се налага да го защитавам от медийните и политически лудости на епохата.  


Коментари (13)

Симе, Симе, ако знаеш колко не си в час, другарю...
20.01.2021 11:50 / Отговор
Мина Саше ,мама му стара, налага се да го защитаваш. Ще ти бъде май коалиционен партньор , само дано не поиска в замяна заплата от членски внос на социалистите , ако не прескочи 4 процента.
20.01.2021 11:57 / Отговор
Разконспирирано: С паролата "Честни избори" се събира новото ОФ за "Власт на нас"!
20.01.2021 12:10 / Отговор
Z Не "докъде ме докараха", а "докъде си се докарал, другарю Симов" е правилното заглавие. Ти би защитил всеки и всичко, което можеш да използваш като повод да плюеш по Борисов и ГЕРБ. Принципите и моралът ти са се изродили грозно, но ти, изглежда, си живееш в мир с тях.
За разлика от теб, аз мисля, че да наклеветиш някого е отвратителна постъпка и засяга всички хора с нормален морал и ценностна система, а не само "интимните приятели на Бойко Борисов". Последните, явно, са ти много важни, защото в кратката ти защитна реч ги споменаваш два пъти. Извини ме, че ти говоря на "ти", но за учтивата форма е нужно поне мъничко чувство на уважение, което не ми е възможно да изпитам към теб.
20.01.2021 12:28 / Отговор
Аут! Лъжа Симова: не само че се интересуват от личния живот на Борисов, но цяла година, воглаве с пРезидента, непрекъснато се занимават със спалнята на премиера.
20.01.2021 21:04
Говедото не може да стане кон! Един безполов социалист не може и да каже друго!Той просто е социалист и не разпознава моралните норми,които важат за другите!Интересно,ако някой беше се изходил върху неговото семейство,какво щеше да роди празното пространство между ушите на близнака на генерал Гном? Сигурен съм,че нямаше да е в тази форма!
20.01.2021 12:50 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още