Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сачева: Призовавам Радев да покаже SMS-ите си и разпечатките си от мобилния телефон

Политика

Сачева: Призовавам Радев да покаже SMS-ите си и разпечатките си от мобилния телефон

Сачева: Призовавам Радев да покаже SMS-ите си и разпечатките си от мобилния телефон - Tribune.bg
Снимка:

Не може да застанеш зад тезите на човек, който е обвиняем, както и зад художествени преразкази във Фейсбук, посочи социалният министър

Призовавам президентът Румен Радев да направи същото – да разкрие SMS-ите и мобилните си разпечатки. Това заяви социалният министър Деница Сачева пред БНТ по повод изказване на президента, че премиерът и министрите трябва да разкрият кореспонденцията си.

„Все пак личният пример е изключително важен“, призова Сачева и изрази готовност веднага да покаже своя телефон.

„Съжалявам, че президентът влиза в такъв режим на диалог, защото това е липса на държавническо мислене. Не може да застанеш зад тезите на човек, който е обвиняем, и зад художествени преразкази във Фейсбук. Важно е да говорим по темите, които са сериозни и са свързани с хората, с доходите, с мерките. Това очакваме да чуем изявления, всичко останало е в сферата на шоуто“, коментира още тя.

По думите на Сачева Божков представя скрийншотове, комикси и манипулации, но не и доказателства.

„Има политическа заявка. Някой, който е обвиняем, иска да бъде алтернатива на властта. Това е вододела, по който хората трябва да вземат решение на коя страна да застанат. Не може да заставаш на страна на човек, който е обвиняем за това, че не е плащал данъци в особено големи размери, както и в още 18 други престъпления“, коментира Сачева.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Тартаковер Бай Гроздане, като човек с известни познания в медицината, ще ти кажа че при теб владее синдрома на разхлопаната дъска. Съвет-пий хапчетата по график, защото Сорос се грижи за такива като теб, да им е изтрита паметта. Стига си мъчил компа, за всички вече стана ясно,че
вече си с ГМО глава, кух като гъбено семе. С подобни "коментари" само омазваш форума с лайна...
11.06.2020 12:27 / Отговор
Бай Гроздан Тараторчо, всеизвестно е, че имаш „известни познания в медицината“, душко! Малко ли медицински светила се мъчиха да те излекуват от глиганския ти комплекс за малоценност, хроничната ти диария, изразяваща се в логорея, както и други, по-дребни недъзи като дюстабан, хемороиди и трудности в пазенето на равновесие, заради което не те пускат на аерогарата, че оритваш куфарите на хората! Само да ги слушаш докторите какво си говорят и си станал вече половин доктор, нали?
11.06.2020 15:02
Факт! Медицински познания имал "мозъчният ганглий"????
Речникът на този, иначе претенциозен, трол е цинично хашлашки!
11.06.2020 13:45 / Отговор
Тартаковер Нищо подобно "Факт". Показал съм и съм доказвал, дори в тази помиярска медия, че мога да напиша стойностен, интелигентен коментар. При това изключително базиран на аргументи и доказани факти. Дори тази дума "ганглий" (макар не съвсем уместно употребена)тук я научихте от мен, търсихте я по речници, тълкувахте я и я включихте в езиковия си речник. Но когато контактувам с примати(например онзи Бизон), които освен смръдня, друго не могат да напишат, как очакваш да реагирам? Да му напиша нещо възпитано? Да му напиша нещо на чужд език? На простака и на санскритски и на патагонски да пишеш, той ще си остане простак. Без познания, без факти, хейтър който се докарва до оргазъм, като омазва форума с л...на...
11.06.2020 15:02
Киро Бизона Тараторчо, я ни поясни, душко, като си толкова благороден барон фон Мазенгъз, какво дириш тук, в „тази помиярска медия“? Искаш да ашладисаш туземците и папуасите като Миклухо-Маклай ли? Предварително ти благодарим, щото ако не са такива като теб, сигурно нямаше да знаем думата „ганглий“, която толкова ти отива! Пак заповядай, чест е за нас!
11.06.2020 15:08
Тартаковер "Бизоне", написах достатъчно за теб в предния си коментар. С отговора само потвърди думите ми. Сега ще те науча безплатно на още една дума. Копрофагия, което означава ядене на лайна. Медицински термин е, но е доста уместен и преносно за коментари като твоя. Приличат на екскременти и разнасят силна воня. Стига ти толкова. Върви да се гръмнеш, братко !
11.06.2020 15:23
Киро Бизона А така, Тараторчо, я как хубаво си научил копрофагията, демек, както казваш, „ядене на лайна“! Да ти е сладко, душко, упражнявай се още в копрофагия, щом ти е на сърце и ти е полезна!
11.06.2020 15:57
Коко Много гъзолизци, на Толупа коментират тук!!!
11.06.2020 20:57 / Отговор
Валентин Ангелов Сачева и цялата и комунистическа номенклатурна фамилия , са за затвора и въобще не са в позиция да ръсят акъл.На такива Народа е крайно време да им опъне кожите.
12.06.2020 08:10 / Отговор
Сатъра Ти твойте гнусни Есемеси покажи. В момента държавата не се тресе от корупциони схеми предизвикани от Радев, а от рекет и корупция предизвикана от нашия" мил" (ни лук ял ни лук мирисал) ПРЕМИЕР.
12.06.2020 10:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати