Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова призна, че се е срещала с Божков

Политика

Манолова призна, че се е срещала с Божков

Манолова призна, че се е срещала с Божков - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова призна, че се е срещала с хазартния бос Васил Божков преди местните избори. Това тя направи пред БТВ, като обяви, че се е срещала и с много други бизнесмени.

Тя обаче отрече да е искала и да е получавала финансова подкрепа от обвинения Божков. На въпрос защо се е срещнала с Божков, който е с 18 обвинения в момента, и дали е било по нейна инициатива, тя отново повтори, че се е срещала с много бизнесмени.

„Големите бизнес мъже обаче се страхуваха да кажат, че са се срещали с мен“, заяви тя. Манолова отново посочи, че имало бизнесмени, които са я заплашвали, предлагали ѝ пари да се откаже от изборите. Тя заяви, че част от тях са били изпращани от Борисов.

Манолова посочи и че ще съди премиера.

„Ще се наложи да викам Борисов в съда да си покаже телефона с есемесите“, заяви председателят на „Изправи се.БГ“.

„Тръгнала съм на избори и ще се явя“, заяви Манолова и посочи, че ще направи ревизия на управлението на премиера.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Киро Бизона Заухавата кюстендилска слива, с вид, харизма и интелект на недоклецана пуйка, се пъчеше „Кой беше тоя Божков?“, после дуднеше „Никога не съм се срещала с Божков“. След това, като видя, че и БоШкоФ я тури на пангара, взе да мънка „Срещнахме се, ама по негово искане“, а накрая ще смутолеви „Не съм му искала пари, ама той ми даде повече, отколкото му исках“. Така ли е , усро? И ти ще се бориш за електорат? Кой ти вярва, парцал нещастен? Още от Костинброд никой не ти вярва, ама ти продължавай да си мислиш, че си много печена!
10.06.2020 20:13 / Отговор
Omniscient Мазолова ползва класическите методи на БКП - бълва лъжи и клевети с 200 км/ч. , прави се на жертва, срещу която се води незаконна и неморална кампания, увърта и извива ръцете на интервюиращите я с още лъжи и всичко това с цел да се добере до кокала и да краде отново до безобразие. Професионална манипулаторка е, много добре се заиграва с чувството за справедливост на хората, но лъжите и вече са изучени от народа. Жалко безпардонно същество.
11.06.2020 06:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети