Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналисти: Божков инфлуенсва редом до Златка Райкова и Николета Лозанова...

Мрежата

Журналисти: Божков инфлуенсва редом до Златка Райкова и Николета Лозанова...

Снимка:

Новата роля на Васил Божков на инфлуенсър стана причина за подбив в социалните мрежи. Днес укриващият се бизнесмен пусна първо видео в новия си профил. Журналисти не спестиха шеги с опитите му да бъде видеоинфлуенсър.

Симона Костадинова-Марчева

България - страната, в която Васил Божков инфлуенсва редом до Златка Райкова и Николета Лозанова... Ща си сипя, „благодаря за подкрепата”...

Николай Облаков

Основните инфлуенсъри на Републиката - Джок Полфрийман и Васил Божков

Ето какво написа, но по късно изтри Васко Мавриков

Божков много олеква с тези клипчета дето ги прави, и въобще идеята да има фейсбук страничка. Мислех го за много силен човек от сенчестия бранш. Тази публичност която проявява е нетипична за куклувод. Да си уволнява ПР-чето, докато не го е превърнал в шоумен.

Георги Харизанов, Фейсбук

Нали го знаете онзи филм “Игрите на глада”?

Е, говори се, че следащата серия ще се снима в България. Ще разказва за кошмарния живот на няколкостотин инстаграм инфлуенсърки след заминаването на Васил Божков за Дубай.  


Коментари (2)

Киро Бизона На тази снимка Черепа го докарва на Джокондата, само дето часовника му разваля впечатлението! Талантлив си е той, я как талантливо си изпусна всички бизнеси – да му се ненадяваш!
17.05.2020 19:58 / Отговор
кесо Смейте се вие, но току виж това преобразяване на Черепа може да донесе първия Пулицър за България! Знае ли човек какви скрити таланти има. Може пък да стане българската Ориана Фалачи.
18.05.2020 10:11 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още