Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гърневски: Божков е ярък представител на паралелната държава

Политика

Гърневски: Божков е ярък представител на паралелната държава

Гърневски: Божков е ярък представител на паралелната държава - Tribune.bg
Снимка:

Водачите на паралелната държава са президентът Радев и лидерът на БСП, каза депутатът

„В последните месеци сме свидетели на края на прехода. Води се битка между паралелната държава, която осъществи този преход, и правовата държава, която се опитва да наложи истинската демокрация в страната. Това означава ред, отговорност и правосъдие за всички.“ Така депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски коментира казуса „Левски“ и Васил Божков.

„От 2 години в арестите са знакови хора от прехода, превърнали се в олигарси. В шепа нагли и арогантни хора са концентрирани изключителни богатства“, допълни той.

Гърневски допълни, че не е тайна за никого, че криминалната приватизация в България е била извършена от бившата комунистическа номенклатура.

„Тази битка ще завърши с волята на българския народ на следващите парламентарни и президентски избори. Не е тайна, че водачите на паралелната държава са президентът Радев и лидерът на БСП. Битката за демокрация не се печели с куршими, а с бюлетини. Г-н Божков е ярък представител на тази паралелна държава“, обясни депутатът.

Той коментира и пандемията от коронавирус, мерките, които е взела страната ни, за да овладее заразата. „Мисля, че оценките на наблюдателите на световната тема, свързана с пандемията от COVID-19, дадоха своята оценка на мерките, предприети от българското правителство. Страната ни влезе в битката по един много решителен начин и неслучайно се радваме на добри резултати в европейски и световен мащаб“, каза депутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Тартаковер А този от снимката е ярък представител на депутата-дебил! Не защото е достатъчно глупав- не, има нещо повече. Символ е на бившият хард-комунист, писал стихове във възхвала на комунизма, "еволюирал" в позициите си до демократ-антикомунист, после отново "еволюирал" до гербер и като окончателен резултат превърнал морала на живота си в помия ! Но е щастлив, защото едва ли го осъзнава. Важно е да текат паричките, да му слугуват да му се подмазват подобните на него влечуги.
17.05.2020 17:10 / Отговор
Натаковаер За омразата,която те е завладяла е редно да помислиш.Има фази,които са опасни за здравето.Иначе си много,ама много умен,да знаеш.
17.05.2020 22:01

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети