Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Подиграха се с Левски, няма да се хвана на Божков ТВ

Политика

Борисов: Подиграха се с Левски, няма да се хвана на Божков ТВ

Премиерът Бойко Борисов коментира казуса с акциите на Левски докато инспектираше строежа на газовия конектор с Гърция.

Дядо ми казваше: Насила можеш да вземеш от човек, но на сила не можеш да му дадеш. Това беше подигравка и е ясна целта. Няма да прехвърлям нищо. Никой не ме е питал. Тези акции не са на мое име. Не знам кой какво е подписвал някъде и не съм дал съгласие, нито някой ме е информирал. Не ме интересува какво е направено“, заяви министър-председателят.

Той предупреди, че няма как да бъде вкаран в тази игра.

„Всяка фирма в ликвидация утре може да си джироса на мое име. Няма да участвам в това. Идете при този, който го е направил. Така или иначе всеки ден го отразявате. Няма да се хвана на въпросите на Божков ТВ. Нито искам да получавам акциите, нито съм дал съгласие, нито искам да ви давам възможност отново да се упражнявате на мой гръб. Не желая. Подиграха се с Левски, ако искат да ги прехвърлят на когото искат“, заяви Борисов.

Действията на обвиняемият бизнесмен, който все още се намира в Обединените арабски емирства, премиерът коментира така: „Това беше подигравка, защото е ясна целта”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Karabas Barabas Черепа Божков е бил в казармата и знае приказката, че „Когато ти е вътре, колкото повече мърдаш, толкова по-дълбоко ти влиза“, но продължава да се прави на юнак и мърда ли, мърда! Ама ще го измърдат!
16.05.2020 13:39 / Отговор
Тартаковер "Ти мене ли ще ме учиш! — пламна бай Ганьо. — Ти знаеш ли кой съм аз? Ти знаеш ли, че аз цяла Европа съм изходил? Не съм като тебе дърво! Ти знаеш ли, че туй Иречек-Миречек ей тъй — зяпнали са ме слушали, като им заприказвам. Мен англичани, мен американци ихтибар са ми правили в Дрезден… че ти ли на ум ще ме учиш?… Ти знаеш ли, че аз…;""----Ееех, Алеко, Алеко.... Стани да напишеш нова книга. Днес нискочелият Бай Ганьо ни стана премиер!
16.05.2020 15:05 / Отговор
Бай Гроздан Тартаковерчо, за това много те бива, душко – да ни копи/пейстнеш нещоот класиците! Друго какво ще пуснеш днес?
16.05.2020 17:55
Тартаковер Добре "Бай Гроздане", с удоволствие. Ще ти копи-пейстна нещо от съвременен класик, който днес води държавата. Ето това: " Бойко Борисов нареди гражданите да бъдат благодарни, тъй като им е дал "рядък шанс да ги управлява". "Вие имате голям късмет, че управляваме. ! Имате рядък шанс да управлявам аз ! " Радвай се, "Бай Гроздане", в интересни времена живееш...
16.05.2020 21:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети