Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Васил Божков водел шефа на БТВ по луксозни курорти?

Общество

Васил Божков водел шефа на БТВ по луксозни курорти?

Снимка:

Пълна лъжа са твърденията на Васил Божков, че няма задължения към хазната. Това коментира пред „Блиц“ бизнесменът Цветомир Найденов.

„Това му твърдение, че няма данъци за плащане, е защитна теза на човек, който винаги лъже. Ако е плащал коректно, защо според думите на Горанов е искал да се изравнят данъците за наземния и онлайн хазарта. Защо е искал да бъдат изравнени двата данъка? Велинградският измамник да отговори на този въпрос“, заявява Нейденов.

Бизнесменът коментира луксозния начин на живот на Божков.

„Има и къща на Халкидики. В Париж пък има апартамент, хвалеше ми се, че струва 25 милиона евро. Бил го приписал на едната любовница - Елена Динева, която после му стана жена. Хубаво е да има, няма лошо, но да си плаща данъците, а не постоянно да рекетира. Божков държеше комисията по хазарта и рекетираше наши и чужди оператори. Доста хора развеждаше по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе... Ако има интерес от теб, също ще те развежда. Храни те, пои те, а после ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала (б.р. - главният изпълнителен директор на bTV Media Group) по Куршевел, същото правеше и с международния аферист Барак Алон“, съобщава Найденов.

Той за пореден път подчертава, че се бои за живота си.

„Черепа е подмолен човек и може да те поръча винаги. Не само за себе си се страхувам, а за цялото ми семейство. Всички сме с охрана вече, и децата също. Божков е най-опасният престъпник в България за последните 30 г. Той е не само убиец, а е и рекетьор, не плаща данъци, няма друг като него. Адмирации за прокурорите, че не се уплашиха и му повдигнаха обвинение, защото е много трудно да кажеш, че Черепа е откраднал 700 млн. лева... Дори и да знаеш какви ги върши, си мълчиш от страх. Траеш си, защото иначе те бият, изнасилват те!“, заяви той.  


Коментари (1)

Кико При Черепа няма нищо безплатно! Помнете го Вие, който поема те оферти от него!
16.05.2020 15:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още