Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. След спор: Млад математик подари на Мангъров 100 страници опровержения на тезите му

Общество

След спор: Млад математик подари на Мангъров 100 страници опровержения на тезите му

След спор: Млад математик подари на Мангъров 100 страници опровержения на тезите му - Tribune.bg
Снимка:

Зад кулисите Мангъров хвърлил огромната папка в краката си

Остър спор и лични обиди – на това станаха свидетели зрителите на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по БТВ.

Темата снощи бе „Подценява ли се, или се надценява COVID  статистиката с предизборни цели?“, а гостите – доцент Атанас Мангъров и математикът и анализатор Петър Велков.

„Случаите са много повече, отколкото се съобщава. Това е медицински фашизъм“, заяви доцентът, който за пореден път използва дадения му ефир да обяснява, че целият свят греши и само той е прав. Той нападна опонента си математик, че не разбира от темата, защото не са му умирали хора в ръцете. В същото време обясни, че COVID-19 е лека болест и е нормално старите хора да измрат.

Стигна се дотам, че младият математик подари на доцент Мангъров огромна папка със заглавие „Методи на дезинформацията за мерките и ваксините при пандемията от коронавирус и ролята на българските медии“ .

Подаръкът и написаното на ръка посвещение обаче не се хареса никак на доцента и зад кулисите той захвърли папката в краката си, информираха от предаването.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (23)

Образован простак Доцент-идиот и професор-идиот в България не е от редките явления!Гечев,Мирчев,Христов и т.н
10.02.2021 09:29 / Отговор
Бай Гроздан Вървял си Мангъров и едно лайно му подвикнало – Ей, идиот! - Аз не съм идиот! Аз съм доктор! - отвърнал сърдито Мангъров. - То и аз бях торта „Гараш” – рекло лайното - ама виж ме сега…
10.02.2021 11:58
Мангъров е жалко човече, използвано неприкрито за долнопробни политически цели. Той пелтечи едно и също откакто са му дали поле за изява, без чувство за срам или отговорност и без нужда от логика и последователност в бръщолевенията си. Във всяка държава има поне по един такъв, разни като Джуди Миковиц в САЩ и други нереализирани индивиди, с екзотични теории, лансирани вероятно от един и същ задкулисен играч. В повечето държави такива са само маргинали, обект на присмех или съдебно преследване, те не са фактор, освен където самите представители на властта не станат техни апологети. Само у нас един такъв се превърна във опозиционен феномен, телевизионен герой и сектантски идол. Това не говори добре за интелекта на българина и устойчивостта му на манипулация. Не говори добре за медийната среда. Обидно е за малцинството, което се опитва да спаси нормалността в и без това ненормалната ситуация.
10.02.2021 09:40 / Отговор
Дрън дрън същото го казва, например и Петър Москов.
10.02.2021 09:50
а бе хибридно крачетало тролско, колко пъти ще пишеш тази лъжа. Москов не може да понася пелтека и го счита за опасен психично болен.
10.02.2021 10:03
Анастас #

Има поне 2 поколения такива "Доценти и Професори".
проф Гешев, проф Беров, проф Иво Христов, академ Марков, проф Дайнов ... и всичките да Комунистически Отрепки.

(академично'онразовстелно)
10.02.2021 09:42 / Отговор
Доц. Мангъров е един от най- компетентните ни лекари. Всичко, което казва, е истина. Онзи псевдоматематик си беше един нагъл звяр, четеше от някаква папка. Аз също съм на мнение, че това си е мед. фашизъм. Този математик трябва да го пратят в Танзания, да разпространява измислената си стъкмистика. Съд и затвор за такива измислени олигофренчета. Позори професията на математиците.
10.02.2021 09:46 / Отговор
Пламен Защото е кадърен, Корнелия отиде да се лекува при Венцислав Мутафчийски. Защо не се лекува при този куку Мангъров с чайчета? Този е ненормален. Вафла Кукуруку, ще се казва вече Мангърка.
10.02.2021 10:17
В неговото отделение Имало само 3 ма пациента. Явно какво доверие му имат болните
10.02.2021 10:44
Киро Бизона Мангъров е толкова грозен, че даже и мухите не го кацат, даг‘еа у киликанзера изтръпнал. Ало-о-о, Мангърчо, тая претоплена попара, дето ни я сервираш ката ден и гладно куче няма да я яде! С всеки пореден ден ни убеждаваш, че най-продуктивните ти напъни си остават на едно място, където човек ходи винаги сам. Па се кандидатираш за дупетат, а? Ти си мислиш, че ние, българите, нищо не можем да разберем, щото евангелието е с много ситни букви, попа е кьорав, а в черквата е много тъмно, така ли? Единствения възможен бонус, Мангърчо, е да опърдиш масура. Гледай само някъде да не те направят на пъзел с липсващи елементи!
10.02.2021 12:07
кесо Мангъров е постъпил много "великодушно" като е захвърлил папката на математика вместо направо да я изяде пред зрителите за да видят всички кон боб яде ли. Но може и да не е бил гладен човеко де. Все пак жалко. Мангъров, следващия път оди гладен на такива телевизионни диспути, та да можеш да изядеш няколко папки с доказателства от опоненти, направо шъ ги "закопаш".
10.02.2021 10:09 / Отговор
Папката си заслужава да се прочете. Качена е он лайн. На Мангъров доста щеше да му загорчи, както и да я беше поел.
10.02.2021 14:50
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети