Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Жоро „Боец“-а се обадил на Илиян Василев, че сатурацията му се е качила

Общество

Жоро „Боец“-а се обадил на Илиян Василев, че сатурацията му се е качила

Жоро Боец-а се обадил на Илиян Василев, че сатурацията му се е качила - Tribune.bg
Снимка:

Георги Георгиев от „Боец“ се е обадил на Илиян Василев, за да му разкаже за състоянието си.

„Обади ми се Жоро Боеца. Говори трудно, на кратки думи, не му достига въздух, но сатурацията му се е качила, нямам понятие дали 90 е добре, но това означава че може би, може би, нещата са тръгнали да се оправят. Силно желая на всички, които минават през това изпитание успешен изход, а на другите да пропуснат срещата с този вирус. Бъдете здрави и усмихнати“, съобщи тази вечер във Фейсбук Василев.

Нормалната човешка сатурация (процентът кръв, обогатена с кислород в тъканите) е 95% и нагоре.

Георгиев от вчера отново е и активен в социалните мрежи, като публикува два поста с които удря властта и болницата, в която е настанен.

ФейсбукФейсбук

В социалните мрежи много потребители се възмущават на специалното внимание за „Боец“-а, който е сред отричащите мерките, а преди месеци дори подаде сигнал срещи ген. Венцислав Мутафчийски. Войната му срещу шефа на ВМА продължи и снощи от легло в управляваната от Мутафчийски болница.

„Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми. Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев – „Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад“. Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!“, обяви Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (22)

ЖОРО - ИЗРОДА........ НЯМАМ ДУМИ.........
15.12.2020 19:27 / Отговор
Иво Не бях чувал мафиот да говори за мафия и да я плюе, след като е създаден от мафията Честна!Шефа му от голяма Честност се крие в сърбия!
15.12.2020 20:03
гербил Няма по-алчно, злобно и просто нещо от орките на ГЕРБ. Ако някой критикува бащицата, ако някой разкрива корупционните схеми на ГЕРБ и Борисов, трябва да се мрази от дън душа. Типични комунисти.
15.12.2020 21:47
а бе дербил тук не ви вървят ченгесарските номера , само се абите.
15.12.2020 22:21
ГЕРБИЛ-ДЕБИЛ,МНОГО ФИЛМИ ГЛЕДАШ..................................................................................... ИЗКАРА ЛИ 5 ЛЕВА ОТ ПСИХО-РУМЕН РАДЕВ.....
ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ДОЛНИ............
15.12.2020 22:22
коментар Гербиле знаеш по какво се различават ОПГ партиите бсп, дсб, да България, възраждане, изправи се бг, има такъв народ, боец и така нататък.......по нищо бе!Те са все Дебиле гербиле!
16.12.2020 07:31
Падение! Ненормалник! Гошо тъпото - героят на Сашо11.
Братя по злоба и отмъстителност.
Интелектуалното ниво се пренебрегва.
15.12.2020 19:30 / Отговор
Киро Бизона Гошо от Боец, гледай да оздравееш, мамин златен, че ако пукнеш във ВМА, другите цървули ще опищят орталъка как ген. Мутафчийски те е заклал по заповед на тирана! Излез от ВМА жив и здрав и продължавай да се дървиш – има Един отгоре, Той забавя, но не забравя! Помни това!
15.12.2020 19:42 / Отговор
гербил Няма по-алчно, злобно и просто нещо от орките на ГЕРБ. Ако някой критикува бащицата, ако някой разкрива корупционните схеми на ГЕРБ и Борисов, трябва да се мрази от дън душа. Типични комунисти с фалирала ценностна система.
15.12.2020 21:48
. . ? Какви "орки" измъчват тролския мозък! Не виждаш ли ,че горепосоченото лице се радва , че като си е пуснал отровата, и всичките са го оплюли! Има едно нещо, на което му казват...нормалност! Ако това не ти е ясно, не се напъвай, няма да го проумееш!
15.12.2020 22:12
гнус Дебиле гербиле Бкпсепаратиле!
16.12.2020 07:33
Татулова Един пост за Жоро Тъпото ме разсмя! Въпрос: преместването му от Видин в София, с привилегии и при рехавото му здравно осигуряване, част от медицинските, икономическите или мерките за борба с корупцията е?
15.12.2020 19:44 / Отговор
Надблюдател Мисля ,че по-скоро е трябвало да бъде изпратен в психиатрията, но само Ковид-вирусът го е спасил! На този отдавна му хлопа дъската, но явно му харесва да се прави на луд! Покрай Борисов и Гешев, как е пропуснал да се саморазправи и с ...Мутафчийски!
15.12.2020 19:49 / Отговор
Киро Бизона А, Гошо от Боец още не иска да се саморазправи и с Мутафчийски! Само го вика да му докладва! Какво чакаш, Гоше, та не го сбръчкаш този ми ти шеф на ВМА, а? Къде е той, а пък къде си ти, народни трибуне и видински философе? А какъв народен водач си – леле-мале! Вярно ли е, че не можеш да събереш повече от 10 души да те последват? Щото ако трябва да броиш до 20, ти се налага да си сваляш чорапите? Каже бре, политически титане!
15.12.2020 19:55
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети