Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тити Папазов: Лошо изиграна пиеса от най-лошите актьори. Кой ще повярва вече на Божков?

Спорт

Тити Папазов: Лошо изиграна пиеса от най-лошите актьори. Кой ще повярва вече на Божков?

Тити Папазов: Лошо изиграна пиеса от най-лошите актьори. Кой ще повярва вече на Божков? - Tribune.bg
Снимка:

Божков заръчал – Впиши когото прецениш в акциите

"Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошите актьори. В продължение на 15 дни живяхме с мисълта, че акциите ще дойдат в България и ще търсим решение, за да не се стигне до фалит на Левски. Водих много разговори с г-н Божков. Акциите на футболния клуб са точно толкова стойностни, колкото косите на Васил Левски в музея. Все едно някой да ги вземе и да ги развява. Целта на случилото се вчера беше да бъде злепоставен премиерът Бойко Борисов и самата институция, която той представлява. Дали той толкова лесно ще се закачи?" Така баскетболният треньор Константин Папазов – Тити коментира пред bTV разигралите се сцени вчера с акциите на футболния клуб „Левски“.

Папазов имаше обещание от бизнесмена да получи акциите и да се опита да намери верните ходове, за да бъде спасен от фалит клубът. Вместо това, вчера Божков джироса ценните книжа на премиера Бойко Борисов, който отказа да ги приеме от пратеника на Божков - Сашо Диков. В последствие Диков предаде книжата в централата на „Левски“.

"След обещанието на г-н Божков отпреди няколко дни хората му се радваха, а сега се обърнаха срещу него. Трябва да има почтеност. Умолявам г-н Попов и г-н Божков да се опитат да измият срама от тази лошо изиграна пиеса", каза още Папазов.

„Когато преди няколко дни г-н Божков даде интервю и изрази мнението си, много хора му повярваха. Ако сега говори, дали някой от "синята" общност ще му повярва?“, допълни той.

"В неделя вечерта анонсирахме пристигането на акциите, както се бяхме разбрали с г-н Божков. Преди това той беше разколебан и имаше две опции - аз и г-н Борисов. Разчитах, че след като го обявим по телевизията, той ще проумее, че институцията Левски по никакъв начин не трябва да бъде злепоставяна. Самият г-н Божков ми се обади и ми каза, че ще прати акциите на мен. Думите му бяха: "Впиши твоето име и на който ти прецениш за добре", обясни Папазов.

Той се обърна към привържениците на „Левски“ и ги призова „да помагаме, за да спечелим време“. Обръщам се не с просия, а с молба. На 24 май Левски празнува рожден ден. На рожден ден се ходи с подарък. Целта ни е да съберем 1,5 млн. лева, каза Тити Папазов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гергана Гацева О, Папазов, ти се осъзна? Дано и на други българи им е просветнало.
14.05.2020 09:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати