Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Определяне дата за избори е конституционно правомощие на президента

Политика

БСП: Определяне дата за избори е конституционно правомощие на президента

БСП: Определяне дата за избори е конституционно правомощие на президента - Tribune.bg
Снимка:

"Определяне дата за избори е конституционно правомощие на президента. За четири години никога не сме се намесвали в решенията на президентската институция. За нас всяка дата в законно определения срок е приемлива", се казва в позицията на Изпълнителното бюро на БСП относно определената от президента дата за провеждане на парламентарните избори.

Подчертава се, че към датата на издаване на Указа за насрочване на изборите, той трябва да е съобразен с епидемиологичната обстановка.

"Ние продължаваме подготовката си за избори", се казва още в позицията на социалистите, приета на днешното заседание на Изпълнителното бюро на партията. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

гаварит маскава...
08.12.2020 15:17 / Отговор
Курна е без маска - И нещото 15/15 също чинно не си слага маската. От останалата тайфа се виждат двама-трима да спазват пандемичните норми. Каккто беше по партизански: комунист - "не човек а желязо"!
08.12.2020 15:19 / Отговор
Ами тя го изкара, за какво й е маска?
08.12.2020 17:51
Ами, за да не я повтори вируса Впрочем, все ми е тая. Ако я отнесе ковида няма да е голяма беля, даже, както се разбра напоследък, и самите комунисти няма много да жалят.
08.12.2020 20:34
Ха ха, Не се били намесвали! Е как ще се намесвате, като той отдавна се е превърнал във ваш говорител! Той бил взел решение , ама трябвало да се съобрази с "епидемичната" обстановка! Ами кажете му го бе, каква ни го пробутвате за "независим!
08.12.2020 15:37 / Отговор
Mihaela Тях вирус не ги хваща.Ивунизирани са! Но-Ако ги хване имат сигурно място за лечение-ВМА и лекаря, който плюеха . Другите да мрат!
08.12.2020 22:33 / Отговор
Надблюдател Като се вгледах в снимката, тия на някаква панахида ли са? Явно Фатмашкият "оптимизъм" е започнал да ги прихваща и тях!
08.12.2020 23:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати