Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Компания за чашка: Спортният министър с приятели, които назначи за шефове на тотото и НСБ, отскочиха на море в Гърция

Политика

Компания за чашка: Спортният министър с приятели, които назначи за шефове на тотото и НСБ, отскочиха на море в Гърция

Часове преди преговорите с ПП: Радостин Василев засечен в скъп ресторант на гръцкото море

Държавата се тресе от скандали, а спортният министър в оставка Радостин Василев е бил засечен в скъп ресторант на морския бряг, но не у нас а в Гърция. Това става ясно от публикация на ПИК. Медията посочва, че снимките са изпратени от читатели, които са го разпознали снощи, около 01:00 часа след полунощ.

С него са двама от най-близките му приятели, които назначи на шефски позиции – директорът на тотото Александър Тодоров и на Националната спортна база Венцислав Петков.

Тримата са били там снощи, само часове преди преговорите с ПП. Василев стана катализатор за отцепването на депутати от ИТН, въпреки че именно благодарение на тази партия той беше посочен и зае поста в ММС.

Според запознати мястото, на което е бил той в Гърция всъщност е един от най-посещаваните и най-скъпите ресторанти в региона на първия ръкав на Халкидики. Кухнята е традиционна, но не всеки може да си позволи да вечеря там. Така например, бърза справка на медиата в Интернет е показала, че гриловани скариди с лимонов дресинг струват 29 евро. А паста с морски таралеж с лук, чили и билки - 21 евро. Салатите са средно около 10-15 евро.

Василев не е бил сам, а в компания, сред която има и жени.  

Нощното парти на Василев става само часове преди преговорите с ПП, а на присъстващите направило впечатление, че той често говорел за депутати, които да подкрепят кабинет на Василев, така и за евентуални предсрочни избори. Обяснява, че ако не получи  избираемо място в партията на Петков и Василев при евентуални избори, щял да си направи своя партия.

Твърди се, че на Радостин Василев, както и на другите отцепници от Слави Трифонов, Кирил Петков е обещавал светло бъдещо и апетитни постове, като специално на вербовчика Радостин дал обет да поеме МВР на мястото на Бойко Рашков, пише медиата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати