Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Данаил Кирилов: Борисов е боец, войн, генерал

Политика

Данаил Кирилов: Борисов е боец, войн, генерал

Данаил Кирилов: Борисов е боец, войн, генерал - Tribune.bg
Снимка:

Как да сме близко до Корнелия Нинова? Аз не съм приватизирал на 28 г. външнотърговско дружество

„Борисов е боец, той е войн, той е генерал. Има огромна сила, но в последните години на политическа работа смятам, че обогати чисто войнското с доста от добродетелите в политиката. Той е основата, той е базата. Всички знаем, че е силен като човек, силен е като принципи и виждания. Категорично одобрявам, че той е отстъпчив. Това е и в контекста на нас като народна партия – трябва да сме близо до хората и съответно да реагираме до наглед не толкова съществени или дори битови проблеми. Това е в основата на осъществяването на големите политически принципи“. Това заяви председателят на правната комисия в парламента и депутат от ГЕРБ Данаил Кирилов в предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

 „Има много неща, за които да искаме прошка. Няма да оправдавам нашата работа. Как да сме близко до Корнелия Нинова. Аз не съм приватизирал на 28 г. външнотърговско дружество. Историята ще обясни как това се е случило. Това обаче ще стане, когато болката е преминала и няма значение. Виждате по какъв начин, с какъв цинизъм се отнесе БСП по отношение на нашето предложение за промяна в Конституцията на давността за престъпления по приватизацията“, заяви Кирилов.

Според него настоящата линия, която са възприели БСП е на абсолютен реванш, дори на пълен преврат.

„Дори по отношение на принципите и демократичното общество, нищо не би възприела колегата Нинова. Неудобно ми е да съдя. Аз съм адвокат, предпочитам да обяснявам грешките и да търся решения“, заяви народният представител.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мина Да подпрепям прението му и аз, точно такъв човек е
10.03.2019 22:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети