Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дариткова: Не разбирам защо Нинова ще обикаля с подписи по села и паланки, да поиска вот на недоверие

Политика

Дариткова: Не разбирам защо Нинова ще обикаля с подписи по села и паланки, да поиска вот на недоверие

Дариткова: Не разбирам защо Нинова ще обикаля с подписи по села и паланки, да поиска вот на недоверие - Tribune.bg
Снимка:

Според председателя на ПГ на ГЕРБ от БСП се опитват да свалят правителството с подривни действия и партизанска война

Не разбирам защо г-жа Нинова бяга от парламента с подобни действия. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова коментира обявеното от БСП събиране на подписка сред хората.

Дариткова припомни и че миналата година от БСП напуснаха НС за месеци, за да търсят начини да свалят правителството с „подривни действия и партизанска война“.

„Явно историческите спомени са силни в тази партия“, заяви тя.

„Учудвам се на подобни идеи, защото е ясна конституцията на страната. Не разбирам защо г-жа Нинова бяга от парламента с подобни действия. Тя може да се възползва от Конституцията, има право на вот на недоверие, има достатъчно народни представители, за да го поиска. Има трибуната на парламента. Не разбирам защо трябва да обикаля с някакви подписи по села и паланки и да търси всенародно движение, като може да го предизвика, ако са достатъчно убедителни, от трибуната на Народното събрание“, коментира още Дариткова.

Тя е на мнение, че политиците трябва да търсят решения на проблемите на хората, а не да мислят за предсрочни избори.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Дариткова много просто езащото сте банда корумпирани мафиоти, главатарят ви управлява с ДПС и националистите, ВМРО и аптекарско- петролният бос. Така народът, истинският, а не циганите и турците, ще ви отвее.
11.06.2020 23:22 / Отговор
Корнела Последните й пируети. Просто подготвя собственото си преизбиране :)... със заплатата си от Народното събрание си върши личната работа.
11.06.2020 23:42 / Отговор
Иво Много е просто, защото иска да покаже, че мафията бсп все още диша макар и командно, и да каже, че партията и е зле и да гласуват само за нея..........е да ама народа вижда много добре кой какъв е!
Обаче има нещо друго........и то е, че сама не може да е управляващ!Ще и трябва коалиционен партньор, ама с коя партия да е, защото я намери с коя, я не намери!И за това на корнелия и стига просто служебен кабинет да заграби каквото има събрано, и айде пак ще се прави на опозиция!
12.06.2020 11:39 / Отговор
Йолист Юлиев Чакалов Тези престъпници от БСП-БКП ,НИНОВА и Румен Радев си мислят ,че отново ще върнат червената армия и Русия за да заграбят властта и богатството на България?
Жалко трябва да забравят за тези свои мераци,няма как да се получи!Народа разбра и разпозна крадците и убийците от БСП-БКП,изродите и Изчадията за българския народ....
15.06.2020 11:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети