Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатка от Воля: Трябва ни още месец и сме забравили БСП

Политика

Депутатка от Воля: Трябва ни още месец и сме забравили БСП

Депутатка от Воля: Трябва ни още месец и сме забравили БСП - Tribune.bg
Снимка:

Не сме „златен пръст“, управляващата коалиция си имат мнозинство, твърди Кръстина Таскова

„Видяхме, че Воля може да направи така, че най-голямата парламентарна група да бъде принудена да даде отчет за изпълнение на своята програма. Изводът след нашия политически ход е, че парламентът има нужда от нас, а не от Столетница, защото БСП ги няма от месец. След още един месец ще забравим, че ги има. Те поставиха някакви безумни условия, за машинното гласуване например, а ние поставихме резонни въпроси – какви ще бъдат доходите, какви са пенсиите, какво е образованието, за да можем да вземем своето решене – дали да останем в парламента или да оставим държавата в хаос”. Това коментира зам.-председателят на ВОЛЯ Кръстина Таскова пред Нова ТВ.

Тя е категорична, че партията ѝ няма да е тази, която ще търси кризи и предсрочни избори.

„Връщаме се на работа, за да можем да оставим колегите да изпълняват програмата, която трябва да изпълнят в следващите две години. Ние не правим оценка на програмата, но ако те не се справят с нея, техните избиратели ще им дадат оценка”, заяви още Таскова.

Според нея най-важен е диалогът.

„Да можем да седнем на една маса и да можем да изговорим всички проблеми. Не коментирам дали сме доволни или не от чутото на срещата. Коментирам, че те направиха отчет и поеха отговорност за изпълнението на програмата си докрая. Хората ще ѝ дадат оценка”, смята тя.

Таскова е категорична, че Воля няма как да са „златен пръст“, тъй като управляващата коалиция си има мнозинство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети