Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Не сме политически комарджии, за да залагаме всичко на една карта

Политика

Марешки: Не сме политически комарджии, за да залагаме всичко на една карта

Снимка:

Предстоят разговори с ГЕРБ, „Воля“ искат Каракачанов вън от правителството

„Не сме политически комарджии, за да залагаме всичко на една карта. Предстоят разговори с големия коалиционен партньор. Оставам с впечатлението, че ВОЛЯ е най-важният играч в този парламент. В последните 2 години не бях останал с това впечатление. Не знаех, че всичко в този парламент и управлението едва ли не зависи от нас”. Това заяви пред Нова ТВ лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. 

„Искам да кажа на г-н Борисов, че да падне Каракачанов няма да е толкова страшно за правителството, напротив ще е доста оздравяващо”, намекна какво ще иска Веселин Марешки.

Според него дневният ред на обществото не е дали „Воля“ ще се регистрират.

„Искаме да започнат да се връщат изборните обещания. В обещанията на малките коалиционни партньори, нямаше самолети, а имаше пенсии, полицай за всяко село, справяне с демографската криза. Правим този ход, за да ги стреснем, да се събудят и да решат дали ще спазват обещанията си”, заяви Марешки, който не искал да играе ролята на „златния пръст“.  


Коментари (2)

ганчо Напуснеш ли няма връщане . А Вие се гънете като мокра чамова дъска. Прави сте господа от Воля, че ако падне правителството Вие никога няма да влезете в парламента. Случайности не се случват непрекъснато.
15.03.2019 11:34 / Отговор
К123 Който и да дойде не виждаме не аз, а по принцип светлина. Вървейки пеш по улици виждам б. Знаме, а къща огромна, но за падаща, след нея висок блок и с надпис не сте прости, просто сте изгнили.. Продължавам да се оглеждам, да на познати продава ща 2 ет. Къща, знаме. Б. Не видях, но двор и отвън страхотно красива, положението е окаяно, къщи огромни за падащи с възрастни хора. Убедете ни... Как да гласувам, та нима герб 2009 не обещавате, а и ИТ, икономиката всичко е потънало в мръсотия извън училището. 30 години, не всичко бе зле при др. ТОДОР ЖИВКОВ. САМО МОГАТ ТАМ ГОРЕ, СЕГА ПО НА ПОЛОВИН ВЕК ДА МЕЧТАЯТ. ВСИЧКО Е РАЗРУХА. БЪЛГАРИТЕ СИ ОТИВАМЕ, А САМО ЛЪЖИ ОТ ВСИЧКИ. ЖАЛКО ЗА МЛАДОСТТА НИ, ДЕЦАТА НИ. КАК ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ОТ ЛЪЖЕ ДЕПУТти
16.03.2019 15:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема