Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки: Партийната субсидия трябва и ще бъде намалена

Политика

Джамбазки: Партийната субсидия трябва и ще бъде намалена

Джамбазки: Партийната субсидия трябва и ще бъде намалена - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да има таван на субсидиите

При всички случаи субсидията трябва да бъде намалена и ще бъде намалена. Дали ще е 1 лев, дали ще е някаква различна от тази цифра, но трябва да е намалена. Това коментира заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки пред Нова ТВ.

„Това е общественото очакване и е задължително да се случи.  Нашите представители правят различни предложения. Има вариант да има таван на субсидиите”, посочи той.

„Трябва да има таван на субсидиите. Те трябва да се харчат за политическа дейност. Не трябва партиите да ги държат на влог. Трябва да има и отчетност”, добави още той.

Евродепутатът е на мнение, че причината за тежките скандали в т.нар. „малка коалиция” са резултатите от евровота. „Мога да си го обясня само с резултата от изборите. Той очевидно е нещото, което провокира тези тежки думи”, коментира Джамбазки. По думите му технически Волен Сидеров е коалиционен партньор, а дали ще остане такъв зависи от неговите действия.

Той не изключи да има раздяла с коалиционен партньор. Според него обаче това би било безотговорно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ФИЛ КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПОТАТИ ТРЯБВА ДА ИМАТВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОЕМАТ РАЗХОДА,НА НАС НЕСА НУЖНИ БЕДНЯЦИ ДА РЪКВОДАТ ЖИВОТА НА НАЦИЯТА. :БЕДЕН ЧОВЕК ЖИВ ДЯВОЛ:
12.06.2019 08:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати