Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Едновременно: Манолова и другите кандидати на БСП жалят загубата в София

Политика

Едновременно: Манолова и другите кандидати на БСП жалят загубата в София

Едновременно: Манолова и другите кандидати на БСП жалят загубата в София - Tribune.bg
Снимка:

Инициативният комитет на Манолова иска и промяна на изборните правила

Едновременно Мая Манолова и кандидати за районни кметове в София от БСП ще обжалват изборите. Инициативният комитет за издигането на Мая Манолова ще внесе жалба в Общинската избирателна комисия утре в 15 часа. В жалбата са посочени доказателства за груби нарушения на изборните правила на местните избори за кмет в София, посочват от екипа на Манолова.

След като тя изгуби изборите за кмет в София, обяви, че ще поиска касирането им. Очаква се утре, след като официално поиска това, Манолова да направи и изявление.  

Освен това Инициативният комитет на Манолова обяви, че утре поставя началото на петиция за оспорване на резултата от изборите в София и с предложения за промени в изборните правила, сред които и въвеждането на машинно и електронно гласуване.

Точно в същия час и ден кандидатите на БСП за кметове на районите „Искър“, „Люлин“ и „Красна поляна“ също ще подадат жалби в Общинската избирателна комисия.

Борис Цветков, Мая Александрова и Георги Миланов, които изгубиха на местните избори, ще обжалват решенията, с които са обявени за избрани кметовете на посочените райони.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Макиавел Толкова са прости и злобни,че мен ме е срам заради тях,а дори не ги харесвам...
10.11.2019 21:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп