Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова иска 15 хил. лв. от Борисов, засегнал доброто ѝ име и „самочувствие на човек и политик“

Политика

Манолова иска 15 хил. лв. от Борисов, засегнал доброто ѝ име и „самочувствие на човек и политик“

Манолова иска 15 хил. лв. от Борисов, засегнал доброто ѝ име и самочувствие на човек и политик - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова подаде искова молба до Софийски районен съд срещу премиера Бойко Борисов. Тя претендира за обезщетение в размер на 15 хил. лева за неимуществени вреди от „неистински и опозоряващи твърдения“.

„Засегнато е доброто ми име и самочувствие на човек и политик, посветил професионалната си кариера и подчинил личния си живот в служба на обществото и хората. Клеветническите твърдения на Бойко Борисов ме възмутиха и разстроиха”, заявява тя.

В свое интервю преди седмица премиерът обвини Манолова в схеми за купуване на гласове, че се е срещала с ромски лидери и загатна за отдавна дискутираните ѝ връзки с издирваните братя Галеви.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ЦВЕТАНОВА Достойнството, моралът, авторитетът и доброто име, всеки сам игражда в годините. Факт са имената, които си същ и самата тя ("Костинбродска", сестра Галева) и мн.др. Късно е М. Костинбродска да има претенции за добро име. Да е мислила, когато си е правила снимките. Преди балотажа, кой я принуди да ходи във Волуяк при барони и какви ли не. Снимките красноречиво говорят за липса на описаните по-горе качества. Доброто е само натрупаните й милиони и скъпите тоалетите, с които се фръцкаше пред хората. ББ не е накърнил доброто и име, миналото и доказва, че такова липсва. Трудно се признава провалът. Но вероятно иска да изкара малко пари, докато е безработна. Не и пречеше да бъде по-скромна, смирена и да не обръща гръб на тези, които са и подавали ръка. НЕ ПЛЮЙ В КАЛДЕНЕЦА, ОТ КОЙТО СИ ПИЛ ВОДА. НИКОГА НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ОТНОВО ДА ПИЕШ ВОДА ОТ НЕГО. НО ВЕЧЕ Е КЪСНО. ЛЕСНО Е ДА ОБИЖДАШ, ИЗФАБРИКУВАШ, МАНИПУЛИРАШ, НО КОГАТО ТИ ГО ВРЪЩАТ, БОЛИ. НАГЛОСТТА И НЯМА КРАЙ...
08.11.2019 18:25 / Отговор
ИСТИНАТА За доброто и име, се носят легенди в Кюстендил. Какво означава добро име? Личност, която използва все още фамилията на първият си съпруг Манолова и с тире Найденова на вторият си съпруг. Г-Н Манолов и до днес носи СРАМЪТ от подвизите и в Кюстендил. Но наглостта е присъща на ПП "БКП/БСП". Фалираха, разграбиха и приватизираха държавата с над 100 млрд. $: К. Импексова, Е. Милиончева, В. Лечева, бивши доносници на ДС, олигарси, използваните млади живота, които се изпозастреляха. Вероятно ни имат за късопаметни дебили. Факт е, че не се публикува истинската бг история в учебниците. До кога ще се крие истината? Учениците имат право да знаят миналото на своята родина. Как да правят разлика м/ДУ старото и новото? Как да повярват, когато действителното минало липсва в учебниците. Това е показателно за опознаването на учениците. 30г.от падането на Берлинската стена, а в Б-Я..
08.11.2019 18:46 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети