Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Генералният секретар на Социнтерна поздравил Нинова

Политика

Генералният секретар на Социнтерна поздравил Нинова

Генералният секретар на Социнтерна поздравил Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Генералният секретар на Социнтерна ни поздрави за проведения пряк избор на председател на БСП, обяви във Фейсбук Корнелия Нинова.

Генералният секретар на Социалистическия интернационал Луис Аяла изпратил поздравление за победата в избора за председател на БСП.

"За мен беше изключително удоволствие да науча за твоята убедителна и заслужена победа в изборите за председател на Българската социалистическа партия. Тя доказва, че си била на правилен път в работата си за развитието на партията и представителството на нейните членове. Приеми моите искрени поздравления", пише в поздравителния адрес.

Луис Аяла поздравява и партията за провеждането на прекия избор, отворен за участие за всички партийни членове, като подчертава, че този избор повишава доверието в БСП.

"Очаквам да продължим нашето сътрудничество с теб и с БСП в преследване на целите, ценностите и принципите, които споделяме като световно политическо семейство в рамките на Социалистическия интернационал”, завършва обръщението си към мен генералният секретар на Социнтерна.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Хехехе, другари... Че кой нормален политик ще я поздрави?!
25.09.2020 20:03 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети