Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хиндлиян: Левскарите отказват да заемат страна в конфликта между управляващите и Божков

Политика

Хиндлиян: Левскарите отказват да заемат страна в конфликта между управляващите и Божков

Хиндлиян: Левскарите отказват да заемат страна в конфликта между управляващите и Божков - Tribune.bg
Снимка:

По официални данни Божков е най-богатият българин, ако има желание да спаси работещ проект, може да го направи, категорични са феновете

Феновете на „Левски“ категорично отказват да заемат страна в конфликта между управляващите и собственика на клуба Васил Божков. Това обяви председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян. Фен организацията проведе среща, за да обсъди ситуацията в клуба.

„Имаше разговор, чуха се мнения. Имаше представители на над 25 фенски структури. В голяма степен има единомислие относно позицията. Разбира се фенклубовете, основно от провинцията, трябва да разговарят с членската си маса и на място да си вземат решения дали ще застанат зад обща позиция, или ще решат нещо друго. Те ще ги запознаят с разговора ни днес, с различните мнения, след което трябва да преценят какво да направят, ще ни информират и ще излезем с официално с позиция съвсем скоро. Имаше затопляне на позициите, сигнали, че се гледа в една и съща посока, но основният извод от вчера след срещата с премиера е, че не е точно така“, каза Хиндлян.

Той призова силния човек в Левски да покаже, че действително има желание да спаси клуба, без да поставя ултиматуми пред привържениците.

„Левски ще го има винаги, имало го и ще го има. Против волята си сме принудени да участваме в нещо, което не искаме. Нас ни интересува Левски. Дали сме зад Божков или не сме, това е принципен въпрос. По официални данни Божков е най-богатият българин, ако има желание да спаси работещ проект, може да го направи. Да, може да му бъде отнет лицензът, може да не дава тези пари, които са сега. Ако искаш да спасиш Левски, ще даваш по-малко, ще се обърнеш към хора и привърженици за помощ. Някой иска да ни хвърли в огъня. Ние сме диалогични и сме готови на всичко да направим за Левски. Ние подаваме ръка на г-н Божков и му казваме дайте да намерим общ вариант и да се разберем“, подчерта лидерът на фен фракцията.

„Това е огромна игра на нерви. Както може още утре да имаме нов собственик от типа „бащица“, така и г-н Божков може да остане да издържа Левски. Всичко е възможно. Основният проблем е, че левскарската общност не е монолитна, има разногласия“, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети