Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев за изборите в БСП: И Лукашенко го избраха с 80 %

Политика

Кирил Добрев за изборите в БСП: И Лукашенко го избраха с 80 %

Снимка:

За Кирил Добрев гласуваха близо 15 процента от социалистите

Корнелия Нинова остава лидер на БСП. За нея са гласували над 81% от социалистите, показват предварителните данни от вчерашния първи пряк вътрешнопартиен вот за председател.

Кирил Добрев, основният съперник за поста на Нинова, за когото гласуваха близо 15 процента от социалистите, коментира, че е доволен от резултата, съобщава БНР. Добрев поздрави Нинова и си пожела симпатизантите на левицата да бъдат толкова мотивирани и при гласуването на парламентарните избори: "Вчерашният ден показа, че рухнаха няколко мита. Първият, че аз едва ли не съм кандидатът на ГЕРБ или кандидатът на ДПС, или кандидатът на вътрешната опозиция. Всичките близо осем хиляди гласа те са гласове по любов, затова да я има БСП, да бъде БСП на следващото поколение, на младите хора. Не съм очаквал някакви други различни резултати. Аз съм човек реалист, гледайки възрастовата граница в БСП, това са процентните съотношения и аз съм доволен от този резултат".

На въпрос приема ли за честен вчерашния вътрешнопартиен избор, Добрев отговори:"Какво да ви кажа. Имам съмнения, той и Лукашенко го избраха със 80 процента, но има хора с различно мнение".  


Коментари (2)

Избор добре, че в БСП има разумни членове, и не са избрали това леке. Не затривай, Кире името на баща си. С изказванията си го петниш.
14.09.2020 07:57 / Отговор
коментар Аз изобщо не виждам разлика между кире, нинова, к.янков, и от части жаблянов, а петия кандидат изобщо не го знам кой, какъв е.
14.09.2020 13:02

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още