Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Малина Едрева: Заварихме София в тотални кризи, днес работим за качество на живот

Политика

Малина Едрева: Заварихме София в тотални кризи, днес работим за качество на живот

Снимка:

Фандъкова ще се яви на всички предстоящи дебати, не само срещу Мая Манолова

Нашата цел и нашата кауза е свързана с подобряване на живота в София, заварихме град на кризите, нямаше област в живота, който да не беше в криза. Помним отпадъците, препълнените депа и контейнери, помним как не се раждаха деца в нашия град, детските градини, терените им, бяха продавани, заменяни и загубени безвъзвратно. След 3 успешни мандата вече говорим за качество на живот, затова искаме да направим нужното, да дадем необходимото на нашите съграждани. Това заяви пред Канал 3 Малина Едрева, председател на ПГ ГЕРБ в СОС.

"Много скоро ще чуем програмата на г-жа Фандъкова, по закон е на 27 септември, това ще го решим много скоро и ще бъде обявено", поясни магистърът по "Биология и химия" от Пловдивския университет, като увери, че кметът на София ще се яви на всички предстоящи дебати, не само срещу Мая Манолова.

Относно критиките срещу управлението Малина Едрева изтъкна, че се радва на недоволството. "Това е разделителната линия в крайна сметка. Недоволството е важна страна от развитието и прогреса, недоволството е това, което дава нерпекъснато обратна връзка за очакванията", каза Малина Едрева.

"Работата на управленците, на политиците, е да управляват очакванията на хората. Това недоволство го разбираме и много внимателно следим. Важно е за нас да следим къде сме направили пропуски, аз се радвам на недоволството - това не е опасно. От друга страна, да, когато си дълго в управлението, това води до навик."

Тя обаче припомни: "Ние сме вече в етап, в който градът започва да работи за качество на живот. След като бяха преодолени кризите, вече можем да говорим за това. Това, което общината в голяма степен дължи на своите граждани, са услугите и улеснението във всичко, което трябва да свърши администрацията.

Досега бяхме отворени към инфраструктура, днес е време за такава работа в администрацията, която да е в подкрепа на хората - дигиталният град", изтъкна Малина Едрева.

На директен въпрос на водещата Илиана Беновска дали Йорданка Фандъкова ще спечели още на първи тур, Малина Едрева отговори: "Важен е крайният резултат!"

"Кампанията е вече доста ожесточена. Г-жа Фандъкова е човек, който умее, който знае, който е прагматик и който е почтен. Не бих искал да давам оценка на другите кандидати. Важно е г-жа Манолова, когато прави изявления, да влиза в конкретиката им", призова Малина Едрева.  


Коментари (1)

Общината И оставяте София в десеторно по-голяма криза- опустошени и циганизирани гета, без саниране, много мръсен въздух, ужасен транспорт, улици без тротоари със клатещи се плочки, мръсотия навсякъде, лоши кметове, ояли се в районите и т.н.
23.09.2019 08:01 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още