Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев за управляващите: Вредни и опасни аматьори

Политика

Маноил Манев за управляващите: Вредни и опасни аматьори

Маноил Манев за управляващите: Вредни и опасни аматьори - Tribune.bg
Снимка:

„Самата среща и начинът на говорене - най-пошлото е, че така се прави инженерство. Когато си малък като партия, малък като влияние, влизаш в шпионските игри, как да завъртиш нещата. Ма, какво трябвало да направи Корнелия, какво Слави пречел, кой пречел, как така на дистанцийка - пък да свършим нашата работа”, заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев по повод записа от спещана на Христо Иванов с депутатите от ДБ.

Христо Иванов за КПКОНПИ: Ако ще се прави бухалка, искаме и ние да участваме

Пред Беновска народният представител от ГЕРБ отбеляза, че Христо Иванов скоро е излязъл от джипа на Пламен Бобоков, с когото били говорили за изкуството в Русе. „Проблемът е как се отнасяш към хората, които са те пратили. Този запис е отношението. Дайте да се съберем богоизбраните и аз да ви обясня как нещата можеха да станат и по друг начин, ние как ще ги завъртим, само и само да се държат на вълната“ коментира Манев. Той подчерта, че последните думи на една депутатка са го впечатлили - че досега са плащали цената на нещо, което може да се случи, но сега трябва да помислят дали да плащат цената за нещо, което може да не се случи. „Цената, че си с БСП, че 4 пъти вчера в парламента се предлагат текстове за лустрация и ДБ не ги подкрепя. Да, това е цена, но тя е за нещо, което ще се случи“, заяви депутатът от ГЕРБ.

Христо Иванов за скандалния запис: Ние сме професионални политици

По отношение на заявката, че Корнелия Нинова ще държи мандата до 15 август, Манев е на мнение, че това е залезният й миг и тези комбинации, защото хора от БСП споделят различно мнение за звездния миг.

„Нинова се е хванала за КЕВР, както казва Христо Иванов. Но ние КЕВР го говорихме още в зала, че така ще стане - че няма как да не се случи, ама сега Лена им извила ръцете. Хубавото е, че с видео и звук това стана ясно, защото го преразказваме вече една година какво се случва” коментира Манев.

Депутатът от ГЕРБ обобщи, че управляващите са аматьори във всички сфери.

ДПС: Скандалният запис на Христо Иванов е доказателство, че преговорите са фарс

„Вредни и опасни аматьори. Ако аматьор в спорта е израз на желание и даване на всичко от себе си, извън професионалното, за да се занимаваш със спорт, то в политиката се оказва, че аматьорът е страшно нещо - иска да изглежда като професионален световен шампион, иска всички да му носят хавлията и да му махат и не става дори за този, дето чисти залата. Правиш неща, за които всички са ти виновни, само защото твоята глупост не може да ти бъде обяснена. Не искаш да чуеш, че правиш глупости и всички стават виновни. Съд, ВАС, прокуратура, конституционен съд, конституция - всичко ти е виновно. „Руснаците ме свалиха” е уникално. Трябва да си съберат записа двамата с Атанасов от вчера и да си го пускат всеки ден. Ние хлъзгайки се по темата „те са аматьори“, създаваме едно търпимо отношение“, коментира Манев.   


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати