Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мая Манолова преписала програмата си за електронно управление на София от Антония Първанова

Политика

Мая Манолова преписала програмата си за електронно управление на София от Антония Първанова

Мая Манолова преписала програмата си за електронно управление на София от Антония Първанова - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова взаимствала програмата си за София в частта си за електронното управление на общината от Антония Първанова, предава Вевести. Това е било съобщено от самата Първанова.

„Бях кандидат за кмет на София през 2007 година и точно това, което сега развива като идеи Манолова, е взето от моята програма“, заявява тя.

Слушала интервюто на Мая Манолова по бТВ преди два дни и установила, че всичко казано от настоящия кандидат за кмет за електронното управление на столицата е буквално от нейната програма.

Кандидатът за кмет на София от НДСВ Антония Първанова подкрепя въвеждането на електронно управление в Столичната община, се казва в стара информация на news.bg.

Първанова е разговаряла днес по тази тема с Франс Де Брюн, директор към Генерална дирекция „Информационно общество и медии“ на Европейската комисия по време на официалното представяне на резултатите от проекта „Интеграционна система на електронното правителство“ в резиденция „Бояна“.

Франс Де Брюн се е ангажирал да направи връзка с други европейски столици, в които успешно е въведено електронно управление и обслужване на гражданите.

Електронното управление на Столичната община ще направи администрирането прозрачно, а качеството на услугите за гражданите ще се подобри чувствително, като предпазва от корупционни практики. Проектът на Първанова ще обхване всички услуги, които се предоставят от общината на гражданите и бизнеса.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати