Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мая Манолова запали изборни протоколи

Политика

Мая Манолова запали изборни протоколи

Със сценката тя показва, че иска машинен вот, защото нямало – изгубила София

Бившият омбудсман и кандидат за кмет на столицата, заедно с група протестиращи, запалиха протоколи от последните местни избори пред сградата на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Причината – бавената обществена поръчка за закупуване на машини за преминаването към пълно машинно гласуване, както предвижда изборното законодателство.

„От август миналата година е записано, че всички избори, без местните, за да може Бойко Борисов да вземе София по този начин, се провеждат единствено и само с машини. Това е записано в Изборния кодекс. Въпросът е – къде са машините? Къде е обществената поръчка, с която се обявява покупка или наемане на машини? За една година ЦИК не взе никакво решение“, заяви Манолова.

„Тук сме, за да запалим и изгорим 900 фалшифицирани протокола от местните избори в София. Това са 900 протокола, дописвани, надписвани и пренаписвани по няколко пъти. Със зачерквания и замазвания. Това са протоколи, с които в София, чрез тях, беше подменен вота на избирателите. Това си истинска кражба на вот“, заяви Манолова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

кесо Майчето съвсем се е чалнала на "партизанска вълна". Преди 77 години техните предци палеха общинските архиви като влезнат да грабят /демек "освобождават" де/ някое нещастно село. Червените кърджалии обясняваха тогава на ограбените хорица, че така им правели "голема услуга" и това било повод за едно "хубаво" банкетче с провизиите на "ощастливените".
01.08.2020 14:01 / Отговор
Ха, ха! Маямата се конкурира с Хр. Иванов с фойерверки.
01.08.2020 14:04 / Отговор
Абе... Таз Другарка от И Се (е)Бе има ли право да пали официални документи?!
01.08.2020 15:21 / Отговор
Мая Костинбродска Май се надява, че при машинното гласуване хакерчета ще я направят победителка.
01.08.2020 19:28 / Отговор
DT Директно се обръщам към Бойко: Бойко по възрастен съм от тебе с десетина години и ще ти дам няколко съвета-Ако действително Мая картечарката ти е мераклийка въобще не се бави и я окрачвай.Да знаеш ,че няма по злобна и отмъстителна от отхвърлена жена макар и бра..ия-Знам ,че ще е отврат ,но ако чустваш че можеш въобще не я бави.Второ -Жертвай 2 милиона евро и ги дай на Левски за да ги спасиш от наказание и 3-Остави ги тия пияндурници на Орлов мост да се налудуват и махни момчетата които ги охраняват.Гаранция ти давам ,че за два дена нито протести ,нито блокади.С твойта милозливост няма да стигнеш до никъде, а само тормозиш своите привърженици.Старите хора казват : С умни хора пари да броиш,с глупави -камъни да прехвърляш.
02.08.2020 09:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети