Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мая Манолова запали изборни протоколи

Политика

Мая Манолова запали изборни протоколи

Със сценката тя показва, че иска машинен вот, защото нямало – изгубила София

Бившият омбудсман и кандидат за кмет на столицата, заедно с група протестиращи, запалиха протоколи от последните местни избори пред сградата на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Причината – бавената обществена поръчка за закупуване на машини за преминаването към пълно машинно гласуване, както предвижда изборното законодателство.

„От август миналата година е записано, че всички избори, без местните, за да може Бойко Борисов да вземе София по този начин, се провеждат единствено и само с машини. Това е записано в Изборния кодекс. Въпросът е – къде са машините? Къде е обществената поръчка, с която се обявява покупка или наемане на машини? За една година ЦИК не взе никакво решение“, заяви Манолова.

„Тук сме, за да запалим и изгорим 900 фалшифицирани протокола от местните избори в София. Това са 900 протокола, дописвани, надписвани и пренаписвани по няколко пъти. Със зачерквания и замазвания. Това са протоколи, с които в София, чрез тях, беше подменен вота на избирателите. Това си истинска кражба на вот“, заяви Манолова.  


Коментари (5)

кесо Майчето съвсем се е чалнала на "партизанска вълна". Преди 77 години техните предци палеха общинските архиви като влезнат да грабят /демек "освобождават" де/ някое нещастно село. Червените кърджалии обясняваха тогава на ограбените хорица, че така им правели "голема услуга" и това било повод за едно "хубаво" банкетче с провизиите на "ощастливените".
01.08.2020 14:01 / Отговор
Ха, ха! Маямата се конкурира с Хр. Иванов с фойерверки.
01.08.2020 14:04 / Отговор
Абе... Таз Другарка от И Се (е)Бе има ли право да пали официални документи?!
01.08.2020 15:21 / Отговор
Мая Костинбродска Май се надява, че при машинното гласуване хакерчета ще я направят победителка.
01.08.2020 19:28 / Отговор
DT Директно се обръщам към Бойко: Бойко по възрастен съм от тебе с десетина години и ще ти дам няколко съвета-Ако действително Мая картечарката ти е мераклийка въобще не се бави и я окрачвай.Да знаеш ,че няма по злобна и отмъстителна от отхвърлена жена макар и бра..ия-Знам ,че ще е отврат ,но ако чустваш че можеш въобще не я бави.Второ -Жертвай 2 милиона евро и ги дай на Левски за да ги спасиш от наказание и 3-Остави ги тия пияндурници на Орлов мост да се налудуват и махни момчетата които ги охраняват.Гаранция ти давам ,че за два дена нито протести ,нито блокади.С твойта милозливост няма да стигнеш до никъде, а само тормозиш своите привърженици.Старите хора казват : С умни хора пари да броиш,с глупави -камъни да прехвърляш.
02.08.2020 09:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още