Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Менда Стоянова за СДС: Искаме да консолидираме електората, за да има повече депутати на ЕНП в ЕП

Политика

Менда Стоянова за СДС: Искаме да консолидираме електората, за да има повече депутати на ЕНП в ЕП

Менда Стоянова за СДС: Искаме да консолидираме електората, за да има повече депутати на ЕНП в ЕП - Tribune.bg
Снимка:

Европейските избори са по-различни от останалите - те са за ценности, за това накъде ще върви Европа

В годините, в които съществува, ГЕРБ е доказала, че е сериозна партия, печели поредица избори със собственото си име. Това коментира депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия Менда Стоянова пред bTV.

„Европейските избори са по-различни от останалите избори. Това са избори за ценности, за това накъде ще върви Европа. Виждате колко е силна популистката вълна във всички страни от Европа, виждате как набират сили всички крайно националистически партии. Дали в следващия Европейски парламент ще имат превес тези партии или ще се запази корсервативното дясно е много важно. Това е битка“, коментира председателят на бюджетната комисия.

По думите и всяка една държава от ЕС трябва да се бори за това.

„СДС е сестринска на ГЕРБ партия в рамките на Европейската народна партия (ЕНП). Другите партии, разцепвайки се на n на брой по-малки партии, като не могат да се обединят дори за евроизборите, нямат никакъв шанс да бъдат представени в Европейския парламент. Ние от ГЕРБ и СДС правим добро на ЕНП. Искаме да консолидираме електората, за да има повече депутати на ЕНП в ЕП“, заяви Стоянова и подчерта, че СДС е потърсила ГЕРБ за обединение, а не обратното.

Тя посочи, че повод за срещата им е било писмото на президента на Европейската народна партия Жозеф Дол и че ГЕРБ е отворена към всички десни партии.

Тя коментира и срещата с партия „Воля“. 

„Мислех, че срещата ни с партия „Воля“ ще е проформа и бяхме отделили половин час, но тя продължи час и половина. Колегите от „Воля“ бяха приятно изненадани колко общи виждания имаме и колко неща са се случили по време на това управление“, посочи тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

keri Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz
21.03.2019 09:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети