Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Нанков: Опонентите ни да се осведомят преди да се излагат с изфрабикувани лъжи

Политика

Николай Нанков: Опонентите ни да се осведомят преди да се излагат с изфрабикувани лъжи

Николай Нанков: Опонентите ни да се осведомят преди да се излагат с изфрабикувани лъжи - Tribune.bg
Снимка:

С изумление слушам опонентите ни, които смело тръбят, че правителствата на ГЕРБ не са направили нищо за област Ловеч. Ако те не живеят тук отдавна или пък изобщо не са местни, нека поне питат - преди да се излагат с изфабрикувани лъжи. И тъй като подобни измишльотини се опровергават само с факти, в кампанията ще припомня малка част от свършеното от ГЕРБ в региона“, написа бившият регионален министър и депутат Николай Нанков.

Той допълва, че ако проектите не са били спрени от „промяната“ то до Ловеч вече е можело да има магистрала, тъй като „Хемус“ е трябвало да задмине областния център и да се строи към Велико Търново.

Нанков допълва, че един от проектите, за които денонощно се е борил да бъде реализиран е цялостния ремонт на  околовръстния път на Ловеч.  

„Започнахме през далечната вече 2016 г. Осигурихме европейско финансиране от ОПРР. Три пъти обжалваха процедурите с единствената цел да ни забавят. Направиха го, но не ни отказаха и реалните строителни дейности започнаха през 2018 г.

Общата му дължина е 8,712 км, които бяха изцяло модернизирани и обновени. Отсечката е с нова пътна настилка, възстановено отводняване, с което значително са подобрени транспортно-експлоатационните й качества. Положена бе нова маркировка, пътни знаци и мантинели. Тунелът при 43-ти километър, с дължина 413 м, е с възстановена хидроизолация, нова предпазна ограда, енергоефективно осветление, системи за видеонаблюдение и пожаро-известяване. Рехабилитирани са три пътни възела: „Баховица“,„Гозница“ и “Софийска“, както и 5 големи съоръжения с отвор над 5 м и два пешеходни подлеза. Съоръженията са: надлез на пътен възел „Баховица“, с дължина 200 м; надлез на пътен възел „Гозница“, с дължина 120 м; надлез над пътна връзка за кв. „Младост” в гр. Ловеч, с дължина 20 м; надлез на пътен възел „Софийска“, с дължина 72 м, и надлез над ж. п. линията Ловеч - Троян, с дължина 80 м.“, казва още Нанков и допълва, че кампаниите ще свършат, но направеното ще остане.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп