Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: БСП е консолидирана и в удивителна кондиция

Политика

Нинова: БСП е консолидирана и в удивителна кондиция

Нинова: БСП е консолидирана и в удивителна кондиция - Tribune.bg
Снимка:

Всички внушения, че БСП се разцепва, раздира се от противоречия, всеки момент ще се раздели, просто приключиха на вчерашния ден, заяви Корнелия Нинова. Тя коментира избора ѝ за председател на БСП.

„Членовете на партията доказаха, че БСП е най-демократичната модерна европейска лява партия. БСП доказа, че е зряла и с висока институционална култура. Сама, без професионална администрация, без заплащане, доброволно направи показно как се правят избори”, каза Нинова.

„Високата избирателна активност близо 70% е безпрецедентна за България във всички видове избори. Подкрепилите ме 43228 социалисти са повече от половината от всички членове на партията. Това е най-яркото доказателство, че партията е консолидирана и единна”, заяви още тя.

Партията доказа, че е в удивителна кондиция. Но това не е просто кондиция за един човек и единение зад един човек, това е одобрение на курса, който БСП провежда в политиката през последните 4 години и е желание той да продължи по същия начин, подчерта Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Българи БСП СТАНА ЗА СМЯХ.НИНОВА ИМА ХАЛЮЦИНАЦИИ !!! ЧЕСТИ ИЗБОРИ????
ЦЯЛАТА ИМ РАБОТА Е ТАКАВА ЛЪЖЛИВА,КОРУМПИРАНА И ЖАЛКА!
БСП НЯМА БЪДЕЩЕ!!!
И ТАКА Е И ЛУКАШЕНКО ГО ИЗБРАХА СЪС 80%...
13.09.2020 16:37 / Отговор
Ха, ха! Нинова, как така, след като сте обикаляли по домовете на бесепарите с урни/кашони, не са гласували 100%, а само удобните малко над 50%?
13.09.2020 19:35 / Отговор
Гневна Какъв курс , бе жено северняшка. Ти махленските разправии и нападки от трибуната на парламента за курс ли го имаш. Или контрата на всичко, предложено от управляващите , дори да е полезно за хората. Щом на цоциалистите им харесва такъв " курс " , халал да им е курсантката, дето си я избраха.Сега трябва и плет да изплетат , че да има къде по махленски да се изявява тази устата селянка.
13.09.2020 19:42 / Отговор
УСТАТАТА СЕЛЯНКА ЯХВА ЛУМПЕН РАДЕВ! ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ КАРА САМОЛЕТА.....
13.09.2020 20:41

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети