Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Рано е да говорим за коалиции. Ние сме единствените с готова програма

Политика

Нинова: Рано е да говорим за коалиции. Ние сме единствените с готова програма

Снимка:

"Рано е да говорим за коалиции. Ние сме единствената партия с готова програма, обсъждана и приета на партийните ни форуми програма, презентирана в цяла България. Чакаме другите партии да представят програмите си с визия за управление на страната. Досега никой не ги е сложил на масата", заяви пред БНР Корнелия Нинова, лидер на БСП.

По думите ѝ е важно не само кой ще управлява България, а какво ще направи.

Лидерът на БСП подчерта, че е необходим цялостен план за различно управление, който не е с хоризонт до изборите, а да е стратегически проект за управление години наред, който да се изпълнява от няколко правителства.

"Правителственият план за възстановяване не предлага реформи, няма стратегическа визия за 10 години напред, а проекти на парче - останали от предишно оперативни програми. Няма гаранции за спиране на течове на европейски пари. Това крие рискове за България, защото може да не се отпуснат тези пари от ЕС".

Нинова беше категорична, че алтернативният план, предлаган от БСП, ще стигне до всеки гражданин.  


Коментари (3)

Cow Единствените идиоти на политическия пазар!
13.12.2020 13:46 / Отговор
Надблюдател За болшевиките от Позитано, програмата винаги е била една и съща ... обезглавяване на службите, завладяване на всички постове със свои хора, опоскване на всички резерви и еврофондове, разпределяне на порциите за години напред, два три дългогодишни енергийни договора да щавим по три кожи от клетия българин, и накрая ...да назначим някой на власт ,който да бърше Л'ната след нас!
13.12.2020 23:11 / Отговор
ПЕЛАГИЯ Курнело, точно защото вашата програма на всички отдавна е известна, нормалните хора няма да гласуват за вас.
14.12.2020 17:21 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още