Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Рано е да се мисли дали БСП отново ще издигне Радев

Политика

Нинова: Рано е да се мисли дали БСП отново ще издигне Радев

Нинова: Рано е да се мисли дали БСП отново ще издигне Радев - Tribune.bg
Снимка:

„Отношенията ни с президента винаги са били принципни. Ние като партия не се месим в президентските работи – неговите решения са негови решения и той носи отговорността за тях“. Това заяви пред БТВ Корнелия Нинова.

Попитана уволнен ли е началникът на кабинета на президента – Калоян Методиев, заради това, че е бил на нейно тържество, тя заяви: „Аз това не го разбирам, ако това е мотивът. Само, защото е бил на тържество на лидера на партията, която те е издигнала и помогнала да бъдеш избран, не го разбирам като мотив“.

Нинова каза още, че е рано да се мисли дали БСП отново ще издигне Румен Радев на следващите президентски избори, като подчерта, че процедурите за номинации в партията се спазват стриктно и вероятно ще бъдат разглеждани и други кандидати.

„Ако продължаваме така, както го е започнал Борисов и ще го остави след себе си, всяка година ще ни трябват между 3,5 млрд. и 7 млрд. нов заем, за да поддържаме системите“, изрази тревога социалистката.

По думите ѝ всяка година чрез корупционни схеми от държавата изтичали 10 млрд. лева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Джедай Тотю Ха-ха, и тая го отсвири дрОгаря Зелен Чорапов! Е, аз ако съм на него, отивам в Граф Игнатиево, вдигам един самолет и като го насоча право в Позитано 20, катапултирам, за да я гледам къде ще си търси утре работното място! Не му стига, че го изгониха като крастав помияр от Естония, ами сега и стрина Курна го подритва!
27.10.2020 20:38 / Отговор
Дончева Стрина Курнела четири години си правеше актив с Радев.Страхотен,велик.Нейно откритие.Но сърце не трае....Трябва й скандал,бъркотии,разправии.Поради това,че нищо не е способна да предложи набляга на отиграните номера.Не се знае и погребалният агент,какво я съветва....Хак да му е на Радев,като се постави в услуга на една бесна жена.Фалшива,лъжовна,интригантка....Вместо той да я отсвири тя сега го играе важна.Очаква той да й се помоли....За разлика от Нинова хората го приемат добре и от него зависи всичко.Точно,както постъпи с Методиев така и с Корнела да стори.Те краставите магарета се надушват и Радев няма нужда от тях.......
27.10.2020 22:57 / Отговор
читател Че за какво се тревожи, горката, като изчисти всички корупционни схеми спестява 10 млрд , следователно даже спестява 3 до 6.5 млрд... ех кой е като нея... може да си присвои още няколко импекса
28.10.2020 07:24 / Отговор
кесо Явно кака ви Курни сериозно се безпокои, че за разлика от предишните два пъти, когато Борисов сдаде властта и остави пълна хазна за крадене, която съответно бе изметена за отрицателно време от чевръстите другари, тоя път всичко ще бъде изхарчено и няма да остане нищо за тях.
28.10.2020 09:55 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ А ЗАЩО КО ПЕЛЕТО НА ТАЯ ТОРБА С ЛАЙ НА, Е В АМЕРИКА?
А, ОСТАНАЛИТЕ ТОРБИ С ЛАЙ НА, В БРЮКСЕЛ?
28.10.2020 16:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети