Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова с план – печели изборите и завежда дела срещу Борисов и Цветанов

Политика

Нинова с план – печели изборите и завежда дела срещу Борисов и Цветанов

Нинова с план – печели изборите и завежда дела срещу Борисов и Цветанов - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ питат социалистката кога ще се самоосъди за „Техноимпекс“, Гърневски иска да я връща в първи курс в Историческия факултет

Искри между управляващи и опозиция прехвърчаха днес в Народното събрание. До поредна размяна на остри реплики се стигна по време на обсъждането на годишния доклад на министъра на правосъдието по изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека по делата срещу България за 2017 г.

Председателката на социалистите намери повод да обещае ако БСП спечелят избори и управляват страната да заведе искове за нарушени права от страна на управляващите.

„Когато един политик или държавен служител погази нечии права и знае, че ще трябва да си плати от джоба, ще се замисли дали ще го направи. Г-н премиер, питам ви: Кога ще заведете дело срещу Бойко Борисов заради това, че заради него бяхме осъдени по едно дело за 55 хил. евро? Кога ще изпълните закона и ще заведете дело срещу Цветан Цветанов за 6 дела, по които сме осъдени на 120 хил. евро“, попита Корнелия Нинова.

„Накратко – когато вие осъдите себе си за „Техноимпекс“, тогава питайте Бойко Борисов кога ще съди себе си. Когато вие осъдите Румен Овчаров за „Белене“ и за „процедурата“, която тогава произведе, тогава питайте кога Борисов ще съди Цветанов“, контраатакува председателят на правната комисия Данаил Кирилов.

„Г-жо Нинова, да не отивате на поклонения на жертвите, избити от народния съд, че толкова бързате. Ще ви върна в първи курс, но не на Юридическия факултет, а на Историческия. Не е истина, че народът не е видял, как управлявате. Вие сте наследници на БКП, исторически наследници. Българският народ е видял как управляват вашите предци“, нападна с остри думи социалистите и депутатът Спас Гърневски.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети