Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Обединените земеделци“ подкрепят ГЕРБ за евровота

Политика

„Обединените земеделци“ подкрепят ГЕРБ за евровота

Обединените земеделци подкрепят ГЕРБ за евровота - Tribune.bg
Снимка:

Партията на Мозер подписа споразумение за подкрепа с Борисов

„Обединените земеделци“ обявиха официално подкрепа за ГЕРБ на европейските избори. Двете партии подписаха споразумение преди вота.

„Винаги сме работили за консолидацията на партиите от демократичното пространство. Ние се вслушахме в призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол за обединение на силите и взехме решение да подкрепим листата на ПП ГЕРБ. За нас е изключително важно на тези европейски избори ЕНП да победи в България! Смятаме, че кандидатите от листата на ГЕРБ ще бъдат силен глас на България в ЕС и в ЕП“. Това заяви председателят на Обединените земеделци Петя Ставрева след подписването на споразумението.

„Един от най-важните европейски уроци, които за съжаление част от партиите в дясно не са научили е, че обединението прави силата. Смятам, че с подписването на това споразумение и с подкрепата, която ние оказваме на ГЕРБ и други политически партии, които ще подкрепят листата, това е една крачка към бъдеща победа на предстоящите Европейски избори“, категорична беше Ставрева и призова членовете и симпатизантите на партията ѝ да гласуват за управляващите.

„Традицията с госпожа Мозер, и в работата ни с Обединени земеделци винаги е била на показ с взаимно уважение, зачитане, разбиране, с кметовете, които са излъчени от тази партия. Мисля, че това е една добра репетиция за местните избори след това да работим съвместно“, заяви Бойко Борисов.

Ето го и самото споразумение, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ.

Споразумението между ГЕРБ и Обединените земеделциСпоразумението между ГЕРБ и Обединените земеделци

Споразумението между ГЕРБ и Обединените земеделциСпоразумението между ГЕРБ и Обединените земеделци


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп