Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Потвърдено: Изгонената от Слави Росица Кирова от Видин – в листата на ГЕРБ

Политика

Потвърдено: Изгонената от Слави Росица Кирова от Видин – в листата на ГЕРБ

Потвърдено: Изгонената от Слави Росица Кирова от Видин – в листата на ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Росица Кирова от Видин ще води листата на ГЕРБ в областта. Новината, която Tribune.bg съобщи по-рано, днес беше потвърдена от премиера Бойко Борисов, който инспектира модернизацията на главния път Е-79. С него е министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, както и Росица Кирова.

Кирова беше координаторка на партията на Слави Трифонов за Видин, но беше изгонена, след като се появи на снимка с премиера Борисов.

Обсъждайки проекта, Борисов се обърна към нея и каза:„Нали за това протестирахте“. Преди това тя е известна местна протестираща, която води дългогодишна битка за по-добри пътища в Северозапада.

Кирова потвърди и допълни, че са искали да се построи. „Дадох си сметка колко са бавни и тромави процедурите“, каза тя и даде пример със случай от Видин, където се наложило препроектиране, за да се защити интереса на частно лице.

„Обещахме на хората и това го правим“, отчете премиерът.

„Това, за което говорихме на онова прословуто кафе“, каза Кирилова. „Те затова те изгониха. Но пък ние сме готови да те сложим водач на листа, така че да контролираш от парламента това, което правят“, заяви Бойко Борисов. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати