Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Парламентът няма да проверява морските вили на Доган и Прокопиев

Политика

Парламентът няма да проверява морските вили на Доган и Прокопиев

Снимка:

Христо Иванов обвини Борисов, че си бил поставил за цел да лъже за ДБ „всеки ден“

В краткия живот на 45-ото НС депутатите няма да намерят време да направят проверки по казусите „Росенец“ и Буджака“ – морските вили на Ахмед Доган и Иво Прокопиев. ГЕРБ за пореден път направиха предложение за създаването на анкетна комисия по темата, но не получиха подкрепа от неформалното мнозинство в парламента – включително ДБ, които също предлагат подобна комисия.

След като вече беше станало ясно, че проверка няма да има, Христо Иванов излезе на трибуната, за да говори няколко минути за Бойко Борисов.

„Прави ми силно впечатление един потресаващ поток от лъжи, които действащият премиер очевидно си е поставил по стария писателски закон - нито ден без ред, но като „нито ден без лъжа“ за „Демократична България“. Това дълго и мъчително сбогуване с неговото управление ще свърши, но ние трябва да продължим да работим. Не е зле, ако някой в ГЕРБ изобщо има усещане за самостоятелно мислене, да помолите премиера да спре с експлоатацията на тези теми“, заяви Иванов от най-високата трибуна в държавата.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още