Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пресоляване: Христо Иванов търси Пеевски с Минеков от „Отровното трио”

Политика

Пресоляване: Христо Иванов търси Пеевски с Минеков от „Отровното трио”

Скулпторът с нови двама другари – обикалят из Пазарджик

Обиколка из Пазарджик предприе Христо Иванов. Придружаван от Стефан Тафров и „отровният“ Велислав Монеков, който вече не е в Отровното трио, Иванов обяви на живо във Фейсбук, че са тръгнали да търсят… Делян Пеевски.

„Здравейте, намираме се в град Пазарджик и сме тук да търсим Пеевски. Има ли международна връзка липсата на Пеевски в листата на ДПС? Да не би да е реакция на тоталната нетърпимост на положението в България, което става видимо и навън“, обявиха те.

Според Минеков сме получили „лош знак“ от САЩ и в този комплект попаднал и Пеевски, който всъщност и преди това не бе в листата на Движението за права и свободи.

„Мисля, че той скоро няма да се завърне от Дубай. Ако не направим нужното на 4.04 ще има още един Пеевски“, каза Минеков.

Новите трима - Иванов, Тафров и Минеков, весело се смяха за позицията на двамата от 100-те американски сенатори по отношение на България и с много ирония опитаха да покажат колко всъщност фундаментални неща са се случили около отношенията България-САЩ и Пеевски.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати