Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Гечев: Цяла България се смее на Борисов

Политика

Румен Гечев: Цяла България се смее на Борисов

Румен Гечев: Цяла България се смее на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Бившият икономически министър на Жан Виденов заподозря, че някои от кандидат-председателите на БСП са „подводници на ГЕРБ“

Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви пред БНТ Румен Гечев от БСП. Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Гечев каза, че не е имало сондаж в партията, тъй като е безсмислен.

„В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения“, смята бившият министър, който отскоро е с условна присъда за безстопанственост.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима.

„Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми. Само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията. Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов. Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов“, коментира Гечев.

Според социалиста в столетницата има хора, които играели за ГЕРБ.

„Ние от БСП се опитваме на 12 септември да решим въпроса си с няколко подводници, които работят с представители на шайката. С доста голяма увереност мога да кажа, че след 12 септември почти всички подводници ще акостират на далечни брегове. Прекият избор на председател на БСП ще помогне на партията да реши някои проблеми в Националния съвет, и така ще излезем на права финална линия към изборите“, предрича изборна победа той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

Mileva Ot Rumenovzi vetche mi se povrachta ! ! !
15.08.2020 13:25 / Отговор
НЯМА ПО-СМЕШЕН ОТ МЪРЗЕЛИВИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР: РУМЕН РАДЕВ
15.08.2020 13:59
Гражданин Екзекуторе по добре хората да ти се смеят отколкото да плачат и то от теб специално.Спомни си колко поразии направи по време на министерстването си и как беше изхвърлен с"Шут потерник"Сега се присламчи към близковците на монтанската кобила която Ви води за носа както си иска.Това сте Вие -памперса Зарков ,рогоносеца баджанак на ушатия каун, Вагинин нагаждача и 10 неорентирани уж социалисти преданни на приватизаторката Кури.Колкото пъти я изберете за лидер,толкова пъти ще губите изборите ,защото нейната задача от бат Ванко е пълна съсипия на БКП/БСП.След срива на Столетницата следват куция чалгаджия и предателя Цвъки. Халал да Ви е най великата лидерка.
15.08.2020 13:48 / Отговор
Z Не мисля, че Костов и е поставял задача на кака Корни. Каквото прави, тя го прави от сърце, просто толкова си може. Агресивна и злобна кариеристка няма как да е успешен ръководител. А дано пак да я изберат, защото няма кой друг така успешно и ускорено да води БСП-ето към закриване. И хората умират около 100-те, време й е и на столетницата.
15.08.2020 16:51
Ама разбира се! Другарите продължават с лъжите и манипулациите. Борисов не прави предложенията, а казва, че 120 души народни представители ще ги внесат за разглеждане. И т. нар. Президент снощи излъга същото.
15.08.2020 14:25 / Отговор
Гечев, престани да говориш от името на Народа. Аз съм от народа и се смея на теб. Около мен в момента има 10 души, които също ти се подиграват. И те са от народа.
15.08.2020 14:51 / Отговор
коментар Абе другарю гечев ти представяш ли си ако излезе цяла България на улицата какво ще стане с тебе, и твоята опг бкп!Аз мога само да ти намекна какво ще е първото нещо което ще се случи!Първо ще се чудиш от кое ""прозорче" на твоята ""малка спретната къщурка"" с два мерцедеса отпред да гледаш почернялата улица от народ как идва при теб, и ти не можеш да отидеш до външната си врата от огромен страх да не те изметем като ураган!Цяла България вече умира от смях на опг бкп, че къщата им на позитания 20 гори със страшна сила, а те гледат се другите какво правят....Аха ха ха ха ха ха ха ха .........
15.08.2020 16:43 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети