Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След скандала с Волен Сидеров в БНТ – „Атака“ излиза на протест

Политика

След скандала с Волен Сидеров в БНТ – „Атака“ излиза на протест

След скандала с Волен Сидеров в БНТ – Атака излиза на протест - Tribune.bg
Снимка:

От партията обвиняват Емил Кошлуков, че е нарушил Споразумението за отразяване на предизборната кампания

След скандала с участието на Волен Сидеров в предаването „Референдум“ по БНТ от „Атака“ излизат на протест. Атакистите ще протестират днес (04.10) пред сградата на Националната телевизия в София, става ясно от съобщение на самата партия.

Партията на Сидеров обвинява генералния директор на БНТ Емил Кошлуков, че нарушава Споразумението за отразяване на предизборната кампания. Причината е, че Волен Сидеров не е допуснат да участва в предаването „Панорама“.

„Споразумението беше подписано на 19.09.2019 г. Съгласно него от партия „Атака“ са посочили като участник в предаването именно Волен Сидеров. Заради цензурата, наложена от обществената телевизия върху Сидеров, и неправомерното решение на Кошлуков да не допусне Сидеров в предаването „Панорама” от ПП „Атака“ организират протест“, посочват от партията.

Припомняме, че при участието си в предаването „Референдум“ се наложи Волен Сидеров да бъде изведен от студиото с жандармерия.  Лидерът на „Атака“ и кандидат за кмет на София не даваше думата на никого, въпреки че времето му изтече. Той се изпокара с опонентите си, и с водещата на предаването.

Поведението му бе определено като недопустимо от различни политически партии и от СЕМ. Медийният регулатор обяви, че ще глоби Сидеров. Той пък се закани да си търси правата в съда.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети