Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След скандалите с обиколките на Деси Радева по бутици - НСО променя специалния режим на ползване

Политика

След скандалите с обиколките на Деси Радева по бутици - НСО променя специалния режим на ползване

След скандалите с обиколките на Деси Радева по бутици - НСО променя специалния режим на ползване - Tribune.bg
Снимка:

Приключват проверките. Хора, които са нарушили ще бъдат наказани, увери шефът на НСО

В резултат на последните грешки, допуснати с автомобили на НСО, вече има разпореждане специалният режим на движение да се превърне в изключение, а не практика. Това обяви шефът на службата ген.-майор Данчо Дяков.

Както Tribune.bg писа - вчера читател сигнализира за поредната пътна сага с автомобила, който вози Десислава Радева. Очевидецът изпрати снимки, от които е видно, че лъскавото возило е блокирало автомобили пред бутик за рокли, където само преди седмици отново стана скандал.

В края на ноември от видео, разпространено в социалната мрежа, стана видно, че НСО и охраната на Десислава Радева се карат с „Пътна полиция“ на същото място. Колата на НСО влязла в насрещното ул. „Проф. Фритьоф Нансен“. Това предизвикало скандала до същия бутик за дрехи.

На 18 ноември на бул. „Гоце Делчев“ гражданка се удари с колата си в автомобил на НСО от кортежа на президента. Колата минавала при специален режим, а жената не забелязала. За инцидента се разбра по-късно.

Днес ген.-майор Данчо Дяков коментира последните случаи на нарушения от страна на служители на службата. "Приключват проверките. Хора, които са нарушили ще бъдат наказани, но в никакъв случай не искаме да се преекспонират случаите. Има мои разпореждания за това, че ползването на специален режим ще бъде не практика, а изключение. Вземат се мерки", увери той.

Ген. Дяков допълни, че през изтеклите осем месеца в НСО е била извършена оптимизация и три процента от личния състав си е тръгнал. По думите му има планове следващите три години тази оптимизация да продължи.

НСОНСО


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати