Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Владимиров: Не Нинова, а Калоян Методиев взима решенията в БСП

Политика

Станислав Владимиров: Не Нинова, а Калоян Методиев взима решенията в БСП

Станислав Владимиров: Не Нинова, а Калоян Методиев взима решенията в БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Много е важно какви цели си поставяш, ако очакванията са ти ниски то вероятно резултата е добър. Сигурен съм, че целите на партията на Стефан Янев е много добър, целите са били такива, просто да влязат в парламента“, заяви кметът на Перник Станислав Владимиров.  

По повод обвиненията от страна на Корнелия Нинова, че нямат депутат от града заради вътрешната опозиция в партията, градоначалникът заяви: Да сте ме чули някога да се оправдавам за управлението на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и много бързо сменям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени региони, имахме традиционни, но това е вече в миналото.“

Кирил Добрев към Нинова: Държавникът Нинова нарушава закона и отказва да изпълни съдебно решение

Владимиров, който остава член на партията обяви, че е напуснал Националния съвет, защото този партиен орган отдавна не функционира.

„Той се събира рядко и обикновено на подпис отстраняват неудобните, когато в редките случаи се събират е, за да спасява Нинова. Аз нямам място в този орган при това управление и ръководство“.

Кметът на Перник коментира и участието на БСП в управлението в четворната коалиция, като заяви, че остава една горчилка, че просто е консумирана власт. Той уточни, че периода е бил малък, но за да е честен пред избирателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е променила към по-добро.  

Трифонов с тайни от коалицията: Петков заяви, че когато говори Лена все едно е той – Тя е моето второ Аз

„ПП доста са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, но на база на изказванията им и действията им са изцяло в лявото поле. БСП много отдавна се отдалечи от това да бъдат модерна лява партия, нито има модерно, съвременно и почти нищо ляво. Ние станахме даже не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкова елементарно и клиширано, че вече не е интересно“, заяви Владимиров.

Калоян Методиев иска оставката на Илияна Йотова: Тази жена не може повече да е вицепрезидент

Към днешна дата той заяви, че дори лидерът на БСП не взима решенията. „Проблема в нашата партия е, че вече дори и Корнелия Нинова не взима решенията, а онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност. Той кадрува и решава всичко в БСП. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредния световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Владимиров по адрес на Калоян Методиев.  

Кметът на Перник е категоричен, че ще се кандидатира за втори мандат на предстоящите местни избори, няма амбиция да оглавява БСП. 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати