Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравко Димитров: Моят шеф е моята съвест

Политика

Здравко Димитров: Моят шеф е моята съвест

Здравко Димитров: Моят шеф е моята съвест - Tribune.bg
Снимка:

Целта ни е да достигнем София по жизнен стандарт, заяви кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ

Моят шеф е моята съвест. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров по време на дебат по bTV. Той бе запитан дали ще  направи ревизия в общината, след като неин шеф е бил партийният му лидер. В отговор Димитров посочи, че лидерът на ГЕРБ е един и той е Бойко Борисов.

„Всеки един от нас, ако стане кмет, би трябвало да направи ревизия на предишното управление. Ако има нарушения, бих ги оповестил, за да бъда честен към гражданите на Пловдив. В противен случай ще стана съучастник на  евентуална нередност. Законът е над всичко“, категоричен е кандидатът на ГЕРБ за градоначалник на града под тепетата.

Той подчерта, че при управлението на настоящия кмет Иван Тотев в Пловдив са се случили и много хубави неща. Като примери Димитров посочи ремонта на площад „Централен“, Малката базилика, Голямата базилика, Художествената галерия.

Здравко Димитров е категоричен – Пловдив се нуждае от работа, работа, работа.

„Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Открито управление, с лице към проблемите на Пловдив. Това означа да бъде решен всеки един проблем. На второ място, за да стане градът по-добро място за живеене, трябва да решим проблемите с трафика и паркирането. Да има нови зелени площи и нови детски площадки. Всичко това е свързано с високия стандарт и високите доходи. Знам как може да постигнем това. До края на мандата трябва да достигнем София по жизнен стандарт”, заяви Димитров.

 

p>


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети