Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Знаят ли БСП кога ще гласуват вота на БСП?

Политика

Знаят ли БСП кога ще гласуват вота на БСП?

Знаят ли БСП кога ще гласуват вота на БСП? - Tribune.bg
Снимка:

В Изпълнителното бюро на партията не са наясно нито с новините покрай вота, нито дали Станишев ще бъде кандидат-евродепутат

БСП не са наясно кога ще се гласува внесения от тях вот на недоверие. Това стана ясно от изказването на Атанас Зафиров от БСП в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

Според социалистът гласуването е в петък следващата седмица. Той бе опроверган от Димитър Главчев от ГЕРБ, който знае, че вотът ще се гласува в сряда.

„Г-н Зафиров не е депутат... простено му е. БСП имат само 20 депутати“, заяви бившият председател на НС без да се заяжда с това, че всъщност е редно в случая преди него да стои народен представител. Нито пък че не е нормално партийните политики на БСП да се защитават от изхвърлени от парламента депутати.

Въпреки това по време на участието си в тв предаването Зафиров имаше време да признае, че БСП с удоволствие се включва във всички антиправителствени протести.

Освен това членът на ръководството на левицата заяви, че БСП винаги губи изборите. На въпрос на водещия Любо Огнянов за причината за загубата на БСП от ГЕРБ в три населни места на местни избори, Зафиров спокойно заяви:

„Ние винаги губим изборите“.

Запитан дали Станишев наистина ще бъде изхвърлен от евролистата, Зафиров заяви, че не знае. Тук възникват редица въпроси за едноличното управление на партията, щом ИБ на БСП не знае нито кога се гласува вота на недоверие, нито на кого ще заложи партията на изборите само след няколко месеца.

Освен че е един от социалистите с дългогодишен опит в парламента, които останаха извън сметките за настоящото Народно събрание, Зафиров стана известен и покрай това, че беше заснет, че използва потопа в Брегово за весели игри „на конче“ със съпартийци.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети