Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кристиано Роналдо си тръгва от Манчестър Юнайтед

Спорт

Кристиано Роналдо си тръгва от Манчестър Юнайтед

Кристиано Роналдо си тръгва от Манчестър Юнайтед - Tribune.bg

Вижте подробности

Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед през януари, твърди “Телеграф”. Според английското издание мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг е преосмислил позицията си и ще даде “зелена светлина” за раздялата с 37-годишния нападател.

В първите си дни на “Олд Трафорд” Тен Хаг беше категоричен, че иска Роналдо да остане в състава, въпреки явното желание на португалеца да си тръгне. Той се надяваше да подпише с клуб, който участва в Шампионската лига, но единствената реална оферта е дошла от саудитския Ал-Хилал.

Тен Хаг винаги е много внимателен, когато отговаря на въпроси, свързани с Роналдо, и подчертава неговата важност за тима. В същото време, ветеранът започна като титуляр само в един от седемте мача в Премиър лийг (загубата от Брентфорд с 0:4), а единственият му гол във всички турнири е от дузпа срещу молдовския Шериф в Лига Европа. Кристиано изгледа от пейката поражението с 3:6 от Манчестър Сити през уикенда, а Тен Хаг обясни, че не го е пуснал в игра от уважение към славната му кариера. Бившият съотборник на Роналдо - Рой Кийн, обаче изрази съвсем различно мнение. Според ирландеца е обидно един от най-великите футболисти в историята да бъде държан насила в клуба и същевременно на него да не се разчита.

Роналдо се надява да се представи на висота на Мондиал 2022 в Катар и да си уреди трансфер в някой от водещите отбори на Стария континент. За разлика от лятото, този път ръководството на Манчестър Юнайтед няма да възпрепятства желанието му.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети