Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Отмениха Конгреса на БФС на 18 март

Спорт

Отмениха Конгреса на БФС на 18 март

Отмениха Конгреса на БФС на 18 март - Tribune.bg

Вижте подробности

Насроченият за 18-и март Конгрес на Българския футболен съюз няма да се проведе! Това реше на днешното си заседание Изпълкомът на родната централа, предаде репортер на NOVSPORT.

Настоящият шеф на БФС Борислав Михайлов мотивира решението с факта, че съдът все още не се е произнесъл по делата за редовността на предишния Конгрес, заведени от опозицията в лицето на Димитър Бербатов и неговия екип.

"Конгресът няма повод да бъде изборен. Нито по закон, нито по устав, а и не аз вкарах БФС в Параграф 22", посочи Михайлов.

"Аз никога не съм се опитвал, нито аз, нито моите колеги, да вкараме напрежение във футбола. Напрежението се вкарва от една група хора, които смятат, че на всяка цена трябва да застанат начело на футболния съюз. Ние работим по закон. Конгрес има - Конгрес се печели. Извънреден Конгрес се свиква от съда и се спечели. След много дълбоко обсъждане, защото никой тук не бяга от Конгрес. Трябва да изчакаме. Който вкарва футбола и футболния съюз в Параграф 22 не е Боби Михайлов със сигурност“, заяви още той.

ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ ТУК!!!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

attropo ЮЕх,перуко,перуко,никога не е късно да станеш за кашмер,казват нашите комшии.А ти си затънал вече метър НАД главата си в лайна!
01.03.2022 23:03 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати