Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ОТ МРЕЖАТА: Феновете искат да се отърват от Боби Михайлов, като го пратят в Аржентина

Спорт

ОТ МРЕЖАТА: Феновете искат да се отърват от Боби Михайлов, като го пратят в Аржентина

ОТ МРЕЖАТА: Феновете искат да се отърват от Боби Михайлов, като го пратят в Аржентина - Tribune.bg
Снимка:

Вижте подробности

Нескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да отчете някаква дейност и да покаже "възхода" на футбола ни, вече предизвикват само насмешка и подигравки от страна на феновете, пише NOVSPORT. Днес Бобката пусна в официалната си страница във Фейсбук новина за подписан някакъв меморандум за взаимодействие с Аржентинската футболна федерация.

Пръв аргументирано за несъстоятелността на това реагира членът на екипа на Димитър Бербатов Петър Величков. "Михайлов, покажи и другите страници да се види, че това е едно голямо нищо. Non binding memorandum е нещо, според което няма никакви конкретно поети ангажименти. Такива хвърчащи листа мога да ти осигуря ако искаш от където и когото пожелаеш. Пак се кичиш с тенекиени медали брат, пак хвърляш прах в очите на хората. Дай нещо конкретно ако има, че конгреса през Март 2022 наближава, а нищо не си показал още. На празни приказки казани от теб няма кой да повярва повече. Ти конкретните ангажименти, които си поемал към някои клубове ( според информация на самите клубове на които щедро си обещавал) не изпълняваш, камо ли сега с такъв хвърчащ меморандум да направиш нещо. Никой не ти вярва вече. Аз подготвям меморандум за сътрудничество с Междугалактическата Футболна Асоциация на Вселената.", написа той под поста му. 

Далеч по-крайни, обаче са обикновените фенове. "И на ръце да почнеш да ходиш, не можеш да изтриеш греховете си към българския футбол. Омитай се час по-скоро!", смята Пламен Живков, един от доайените сред привържениците на ЦСКА. "Страхотна новина, г-н Боби Михайлов! Това е коледният подарък, за който всички фенове на коженото кълбо в България само си мечтаехме! Дори само заради тази новина, си струваха тези 16 години футболни унижения, които изтърпяхме! Още не мога да го осъзная напълно. От сутринта колеги и приятели от чужбина не спират да ми звънят за да ми честитят тази новина! Такава неописуема чест и гордост за нас, феновете! Просълзих се!", пише Костадин Вълканов.

Безспорният хит, обаче е на Момчил Панталеев. Той предлага Борислав Михайлов да си вземе еднопосочен билет и да замине за Аржентина, като напусне поста си в БФС. "Предлагам ти една страхотна инициатива. Да си вземеш един билет за Аржентина и да отидеш да развиеш футбола им. Нашият вече няма на къде?!?.... И да не забравиш трупата... Много ще ги забавлявате! А на нас изобщо няма да ни липсвате!". 

ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ В NOVSPORT ТУК


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети