Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Решават съдбата на Кубрат Пулев днес

Спорт

Решават съдбата на Кубрат Пулев днес

Решават съдбата на Кубрат Пулев днес - Tribune.bg
Снимка:

Андреа е в Лас Вегас, очаква се да придружи Кобрата на изслушването

На заседание на Спортната комисия на американския щат Калифорния днес ще се реши бъдещето на един от най-добрите ни боксьори Кубрат Пулев. Заседанието ще започне в 20 часа българско време и се очаква Кобрата да бъде изслушан. В дневния ред на комисията е вкаран скандалът с репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши, която беше целуната от боксьора по време на интервю. Заради случая Пулев е със замръзен боксов лиценз. В дневния ред на комисията е и искането на Богдан Дину за анулиране на мача заради неправомерен удар.

От няколко дни Пулев е в Лас Вегас заедно с приятелката си фолкпевицата Андреа, която се очаква да го придружи на изслушването и да покаже подкрепата за мъжа си, съобщава BG VOICE.

В първите часове след интервюто на Джени Суши последваха критични коментари във всички големи световни медии. Остро реагираха и от “Вегас спортс дейли” – изданието, за което работи Джени Суши, определяйки целувката за „насилствена“. Кобрата обясни, че е било шега, а целувката напълно приятелска. Джени Суши обаче запретна ръкави и се закани да го съди. Тя нае известен адвокат – Глория Олред която е защитавала една от актрисите, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз. Олред е представлявала и 33 жени, обвинили в сексуален тормоз Бил Козби. Била е адвокат и по обвинение срещу Доналд Тръмп, преди той да стане президент на САЩ. Олред се е изправяла в съда и срещу звезди като Чарли Шийн, Еди Мърфи и Тайгър Уудс.

Джени СушиДжени Суши


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп