Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Адвокатът на Биляна Петрова: Няма дело, което да е решено от СРС-та

Закон и ред

Адвокатът на Биляна Петрова: Няма дело, което да е решено от СРС-та

Адвокатът на Биляна Петрова: Няма дело, което да е решено от СРС-та - Tribune.bg
Снимка:

Иванчева не смеела да се къпе, за да не я потърсят униформените

„Мисля, че не трябва толкова много да се набляга на СРС-тата, защото няма дело, което да е решено благодарение на доказателства, събрани с тези способи.“ Това мнение изрази адвокатът на бившата заместничка на кмета на "Младост" - Биляна Петрова. Адв. Емануил Йорданов допълни: „Има много места, в които със скоби е отбелязано, че не се чува и не се разбира“. Според него единственият свидетел, който донякъде обвинението може да ползва е Александър Ваклин.

Биляна Петрова посочи, че несъответствията понякога са малки, но има и драстични. „В един от записите казвам: „Не искам децата да ходят до центъра“, а обвинението твърди, че това е „Не искам 10%“, допълни Петрова.

Задържаната под „домашен арест“ Десислава Иванчева обърна внимание, че в СРС-тата не си личи кое е телефонен разговор, кое е разговор в самата среща. „Става един силен микс и преплитане на нещата“, коментира Иванчева. Според нея събраните доказателства до момента налагат и по-лека мярка от „домашен арест“, подписка или нещо друго, но те с Петрова са съгласни на „домашен арест“, тъй като се възстановяват.

„50% от времето ходим на лекари, 50% от времето се опитваме да слушаме СРС-та. Трудното е, че когато си със слушалка, а ти звънне полицията и ти не отговориш, можеш да си навредиш. Ние стоим на тръни, не смеем да се изкъпем, а като влезем в банята, някои пази на слушалката на домофона. Това е неприятното, защото не можем да слушаме СРС-та, а едното ни ухо е на вратата“, оплака се Иванчева.

Тя не коментира изтеклите в медиите СРС-та от делото. „Този сайт трябва да бъде разследван и трябва да бъде наказан. Лично не съм обърнала внимание и нещо, което е нелегално и незаконно, не му обръщам внимание“, завърши бившата кметица на „Младост“.

Автор: Моника Гаджанова

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати